Esittely

Poco F4 GT 5G -  Mobiilipelaajan valinta

 • 15 July 2022
 • 0 kommenttia
 • 100 katselukertaa
Poco F4 GT 5G -  Mobiilipelaajan valinta
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

Xiaomin Poco-brändin Poco F4 GT 5G on suunniteltu erityisesti puhelimella pelaavia käyttäjiä silmällä pitäen. Puhelimessa olevat magneettiset olkanäppäimet muuttavat puhelimen täydeksi käsipelikonsoliksi ja valmistajan mukaan mobiilipelaajat saavat näppäimien avulla tarkkuutta pelaamiseen ja aidon peliohjainkokemuksen. Poco F4 GT on saatavilla kahdessa eri värissä, keltaisena ja mustana.

 

Tehokasta suorituskykyä nopealla latauksella

 

Poco F4 GT on saatu täyteen suorituskykyä, sillä siinä on Qualcommin 5G-piirisarja, Snapdragon 8 Gen 1, joka on valmistajan mukaan täydellinen suoritin pelaajalle. Puhelimen neljän nanometrin prosessitekniikka ja kahdeksanytiminen suoritin kykenee jopa 3,0 Ghz:n kellotaajuuksiin. Poco ilmoittaa puhelimessa olevan 20 % parempi CPU-suorituskyky ja 50 % parempi GPU-laskentateho tehokkaan piirisarjansa ansiosta. Puhelin tarjoaa sinulle siis ennennäkemättömän pelikokemuksen. Poco F4 GT:n suorituskyvyn maksimoiseksi puhelin on varustettu 12 gigatavun RAM-muistilla sekä 256 gigatavun tallennustilalla. Jotta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, pysyykö puhelin mukana kaikissa intensiivisissä pelihetkissäsi, on puhelimeen lisätty LiquidCool Technology 3.0 -jäähdytys, joka varmistaa viileyden ja tehon.

 

Poco F4 GT on ensimmäinen 120 W HyperCharge-latauksella ja 4700 mAh kaksoiskennoakulla varustettu Poco-puhelin. Valmistaja kertoo pikalatauksen mahdollistavan  puhelimen akun täyteen latauksen vain 17 minuutissa, joten saat lisävirtaa nopeasti ja tehokkaasti. Jotta puhelimen akun lataus on mahdollista myös pelatessa, 120 W HyperCharge on toteutettu MTW (Multiple Tab Winding) -teknologialla ja kahdella latauskanavalla. Poco kertoo, että pelisession aikana puhelimen akun lataus täyteen onnistuu 27 minuutissa ja tehosta huolimatta, pikalataus on lempeä akulle. Jos lataat puhelintasi harvemmin, Poco F4 GT:ssä oleva AdaptiveCharge -tekniikka tasoittaa latausnopeutta 80-100 % välillä esimerkiksi yöllä ladatessa.

 

Huippuunsa hiottua pelikokemusta

 

Jotta pelaaminen Poco F4 GT:llä olisi miellyttävää, on siihen lisätty magneettiset olkanäppäimet. Valmistaja kertoo olkanäppäinten olevan muotoiltu magnetismia hyödyntäen, joten ne niin sanotusti ”leijuvat” paikoillaan ja kestävät jopa 1,5 miljoonaa painalluskertaa. Poco kertoo, että näppäimiä on testattu yli 100 suosituimman pelin äärellä ja ne tarjoavat paremman, herkemmän ja kestävämmän suorituskyvyn. Olkanäppäimet on mahdollista asettaa pelikohtaisiksi apunapeiksi tai voit myös halutessasi muokata ne pikatoiminnoiksi, kuten esimerkiksi kameran, taskulampun tai salamavalon nopeaan avaamiseen.

 

Pelikokemusta parantamaan Poco on varustanut Poco F4 GT:n 6,67 tuumaisella AMOLED-näytöllä, jossa on 480 Hz:n kosketusherkkyys sekä 120 Hz:n virkistystaajuus. Valmistaja kertoo litteän näytön tuntuvan mukavalta pelatessa sekä puhelimen muotoilun ansiosta pelinaikaiset virhepainallukset vähenevät. Näytössä oleva PWM-himmennysmenetelmä tekee puhelimen käytöstä silmille miellyttävää ilman, että väritarkkuus kärsii. Valmistaja kertoo puhelimessa olevan yli miljardin värin paletti, joka on tarkkuusviritetty niin, että se takaa eläväisen värimaailman.

 

Poco F4 GT:ssä on kolmoiskamera, jossa pääkameran tarkkuus on 64 megapikseliä. Sen lisäksi puhelimesta löytyy kahdeksan megapikselin ultralaajakulmakamera ja kahden megapikselin makrokamera. Näiden lisäksi puhelin tukee myös 4K-videokuvausta. Etukameralla kuvat saat napattua 20 megapikselin tarkkuudella. Poco F4 GT:ssä on RGB-valaistus, eli kamera-alueeseen on sijoitettu kaksi LED-valoa, jotka toimivat monissa eri väreissä. Valmistajan mukaan LED-valot on mahdollista aktivoida toimimaan puhelimella pelatessa tai niitä voi käyttää ilmoitusvalona kertomaan esimerkiksi saapuneista viesteistä.

 

Tärkeimmät tekniset tiedot:

 

 • Näyttö: 6,67” Full HD+ AMOLED DotDisplay, HDR10+, 2400 x 1080 resoluutio, 120 hertsin virkistystaajuus
 • Etukamera: 20 MP
 • Takakamerat: 64 MP + 8 MP ultralaajakulmakamera + 2 MP makrokamera
 • Käyttöjärjestelmä: MIUI 13 for POCO
 • Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, suorittimen teho max. 3.0 GHz 8-ydinsuoritin
 • Muisti: LPDDR5 SDRAM 12 Gt keskusmuisti + 256 Gt sisäinen muisti
 • Akku: 4700 mAh, nopea lataustekniikka Qualcomm Quick Charge 4.0+, Power Delivery 3.0
 • Mitat: 162,5 x 76,7 x 8,5 mm
 • Paino: 210 g
 • Muuta: kasvojentunnistus, sormenjälkilukija, nano SIM

 

 

Myyntipakkaus sisältää puhelimen lisäksi SIM-kortin poistotyökalun, USB-C-kaapelin, pikalaturin, suojakuoren, takuukortin ja käyttöoppaan.

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa