Polar Vantage M2 – Uudistunut multisportkello entistä paremmilla ominaisuuksilla

  • 16 November 2021
  • 3 kommenttia
  • 49 katselukertaa

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16 Polar julkisti hetki sitten uusimmat urheilukellomallinsa, ja yksi niistä on Vantage M2. Edeltäjämalli Vantage M onkin ollut todella suosittu malli terveydestään ja aktiivisuudestaan kiinnostuneiden keskuudessa. Merkittävimmät muutokset aiempaan malliin nähden ovat pidempi akunkesto, virransäästötilat, viikon yhteenveto, Fuel Wise-tankkausavustajatoiminto, energianlähteet, kellojen värimaailma, kehyksen yksityiskohdat, muokattavat väriteemat ja valikot sekä entistä käyttäjäystävällisempi ranneke. Myös musiikin hallinta ja säätietojen tarkistaminen onnistuvat nyt uudistetun mallin kautta. Pysy kartalla treeneistä ja kuormituksesta Vantage M2 mittaa sykettäsi Polar Precision Prime -yhdistelmäsensoriteknologialla. Siinä yhdistyy optisen sykkeen mittaus muihin sensoriteknologioihin ja mittauksesta tulee luotettavampi, kun signaalia häiritsevät liikkeet jäävät mittauksen ulkopuolelle. Aiemmastakin mallista tuttu kardiokuorma-arvio kertoo miten paljon treeni rasittaa verenkiertoelimistösi. Yksittäisten treenien kuormituksen lisäksi voit seurata miten kardiokuormasi kehittyy, eli kuinka paljon olet rasittanut itseäsi viimeisen seitsemän päivän aikana. Kello mittaa myös sietokykyäsi, eli sitä kuinka valmis olet kestämään kardiotreeniä. Kokemattomamman treenaajan ja miksei muidenkin apuna on Fitspark-treeniopas, joka tarjoaa päivittäin treenejä, jotka vastaavat palautumis- ja kuntotasoasi treenihistoriasi huomioon ottaen. Sinun ei siis itse tarvitse miettiä mitä treenaisit, vaan voit antaa Fitsparkin hoitaa valinnan puolestasi. Juoksijoiden apuri on Polar-juoksuohjelma, joka Polar Flow:n avulla luo sinulle henkilökohtaisen ja mukautuvan treenisuunnitelman. Kello opastaa treenin alusta loppuun ja kertoo milloin on höllättävä tahtia tai kiristettävä vauhtia. Juoksuohjelma sisältää myös voima-, keskivartalo- ja liikkuvuustreenejä, jotka auttavat jaksamaan. Levon ja energiatasojen seuraaja Riittävä lepo ja palautuminen ovat yhtä tärkeitä kuin treenaaminenkin. Nightly Recharge -ominaisuus mittaa unen lisäksi palautumistasi ja kertoo kuinka hyvin olet palautunut edellispäivän treeneistä. Se auttaa sinua tekemään valintoja, jotka ovat hyväksi hyvinvoinnillesi ja jotka auttavat saavuttamaan treenitavoitteesi. Ominaisuuden avulla tiedät onko kehosi valmis treeniin vai olisiko parempi tehdä jotain kevyempää. Uutena ominaisuutena Vantage M2:ssa on myös älykäs tankkausavustaja, Fuel Wise -toiminne. Se auttaa pitämään energiatasosi parhaimmalla mahdollisella tasolla erityisesti pidempien suoritusten aikana. Tankkausavustaja kertoo arvion paljonko hiilihydraatteja tarvitset treenin aikana. Se seuraa energiankulutustasi ja mukauttaa tankkausmuistutukset vastaamaan hiilihydraattien kulutusta. Jos säännöllisen juomisen kanssa on haasteita, voit asettaa itsellesi myös juomamuistutuksen valitsemasi ajan välein. Kätevää!

Muita huomionarvoisia ominaisuuksia ovat jo artikkelin alussakin mainittu musiikin hallinta, jota ainakin itse kaipasin aiempaan Vantage M -malliin. Myös säätietojen tarkistaminen onnistuu nyt kätevästi suoraa ranteesta ja hienoa, että myös rannekevalikoimaa on laajennettu. Nämä ovat varmasti todella tykättyjä ominaisuuksia.  Tekniset tiedot: Näyttö: 1,2” aina päällä oleva värinäyttö, kovapinnoitettu PMMA laminoitu linssiResoluutio: 240 x 240Kellotaulun koko: 46 mmRungon materiaali: lasikuituvahvistettu polymeriRannekkeen materiaali: silikoniYhteensopivuus: iOS ja AndroidYhteydet: BluetoothKäyttöaika: 30 tuntia harjoitustilassa, 100 tuntia virransäästötilassaRannekkeen leveys ja pituus: 20 mm leveä, 130-210 mm pitkäAkku: 230 mAhMitat: 46 x 46 x 12,4 mmPaino: 45 gMuuta: Vedenpitävyysluokitus WR30 Myyntipakkaus sisältää kellon lisäksi lisärannekkeen koossa L, USB-laturin, käyttöohjeen ja tietolehtisen. Värivaihtoehtoina ovat musta, kulta ja ruskea.  

 Lue myös nämä: 

 

3 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +7

Pieni ”facelift”. 

Polarin tuotteita on hyvä verrata täällä. 

Polar tuotevertailu 

 

💪>

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +13

@Kuukkelinpuu@  kirjoitti:


Pieni ”facelift”. 


Omaan silmään tää kyseinen malli näyttää kyllä todella hyvältä! Mulla itsellä käytössä Polar Ignite, mutta hieman suuremmalla kellotaululla varustettu kello on alkanut kiinnostamaan. 🙂>

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +7

Mikäli haluaa kellon jossa ei ole kosketusnäyttöä  niin vantage m sarja on erinomainen vaihtoehto.

 

Tätä pystyy käyttämään vaikka sormikkaat kädessä. 

 

Vastaa