Samsung Galaxy A12 on loistava valinta ensimmäiseksi puhelimeksi

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 99 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19


 


 


Samsung Galaxy A12 on Samsungin tämän vuoden ensimmäisiä puhelinmalleja ja sijoittuu kategoriassaan edullisimpaan hintaluokkaan. Samsungin Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja sanoikin haastattelussa että ”Galaxy A12 on osoitus halustamme kehittää tuotteita kaikilla hintatasoilla ja uutuusmalli lisää syvyyttä A-sarjaan ja tuo asiakkaiden saataville enemmän puhelinvaihtoehtoja, josta löytyvät kaikkein tärkeimmät Galaxy-ominaisuudet.” Mitäpä tähän lisäämään, A-sarjan puhelimet ovat olleet todella suosittuja ja ne ovat sijoittuneet kuukaudesta toiseen myydyimpien puhelimien kärkipaikoille.


 


Tyylikäs ja käteen sopiva peruspuhelin


 


Uutuusmalli A12 on ulkoisesti perinteisen tyylikäs ja käteen sopiva. Se sisältää hintaansa nähden hyvän kattauksen myös kalliimmista malleista tuttuja ominaisuuksia. Näytön koko on 6,5” ja etukamera on sijoitettu puhelimen keskelle, pisaraloveen. TFT LCD -näyttöpaneelin tarkkuus on HD+ -tasoa. Sormenjälkilukija on sijoitettu toiselle kyljelle. Sulava muotoilu, iso näyttö ja edullinen hinta tekevät puhelimesta houkuttelevan, ja se sopii vaikka lapsen ensimmäiseksi puhelimeksi tai sinulle, joka olet hankkimassa tavallista peruspuhelinta. Siitä löytyy kaikki tarpeellinen ilman turhia hifistelyjä.


 


Hyvä kamera ja kestävä akku ovat puhelimen peruspilareita


 


Jokainen puhelimen käyttäjä arvostaa hyvää kameraa ja kestävää akkua. Ne on myös tässä mallissa huomioitu. Kahdeksan megapikselin etukameran lisäksi takaa löytyy neliön muotoon asetellut 48 megapikselin pääkamera, viiden megapikselin ultralaajakulmakamera, kahden megapikselin syvyyskamera sekä kahden megapikselin makrokamera. Bokeh-tehosteella voit sumentaa taustaa ja saada etualalla oleva kohde näkymään terävämpänä ja erottumaan taustasta hienosti. Etukameran Live Focus -ominaisuus puolestaan auttaa selfie-kuvissa.


 


Akun kapasiteetti on peräti 5000 mAh ja puhelin sisältää myös 15 W pikalatauksen, joten laitteen saa ladattua hyvinkin nopeasti käyttökuntoon. Vertailun vuoksi kerrottakoon että saman suuruinen akku sijaitsee myös esim. hieman kalliimman hintaluokan Galaxy A42 5G -mallissa.


 


Tärkeimmät tekniset tiedot:


 


Näyttö: 6,5" TFT Infinity-V


Resoluutio: 720 x 1600 HD+


Etukamera: 8 MP


Takakamerat: 48 MP pääkamera + 5 MP ultralaajakulma + 2 MP syvyyskamera + 2MP makrokamera


Käyttöjärjestelmä: Android 


Suoritin: MediaTek MT6765 (Octa-Core 2.3GHz, 1.8GHz)


Keskusmuisti: 4 Gt


Tallennustila: 64 Gt


Akku: 5000 mAh + 15 W pikalataus


Mitat: 164 x 75,8 x 8,9 mm


Paino: 205 g


Muuta: Sormenjälkitunnistin, Dual-SIM, Dolby Atmos -äänentoisto, 3,5 mm kuulokeliitäntä, Samsung Knox


 


Samsung Galaxy A12 on tilattavissa verkkokaupastamme kolmessa eri värissä. Värivaihtoehdot ovat musta, sininen ja valkoinen. Toimitukset alkavat väristä riippuen arviolta joko 20.1. tai 27.1. Myyntipakkaus sisältää puhelimen lisäksi laturin, johdon, SIM-kortin poistotyökalun ja pikaoppaan. Verkkokaupastamme löytyy myös juuri tälle mallille sopivat lisätarvikkeet, kuten suojalasi ja suojakuori.


 


Speksien valossa Galaxy A12 vaikuttaa todella sopivalta juurikin peruspuhelinta hankkivalle ja esim. koululaisen ensimmäiseksi puhelimeksi. Mitä mieltä sinä olet tästä uutuusmallista?


 


 


Tilaa Samsung Galaxy A12 tästä


 


Lue myös nämä 


Lue myös nämä laite-esittelyt:


 


- Esittelyssä Samsung Galaxy A42 5G-puhelin


- Honor 9A - Akunkeston mestari pienellä rahalla


Vertailussa Nokia 2.4 ja Nokia 3.4 – Pohjoismaista viimeistelyä


 


 


 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa