Samsung Galaxy A20 -sarja saa jatkoa – tällainen on Galaxy A20s

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 68 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19


 


Huippusuosittu Samsung Galaxy A-sarja on täydentynyt uudella tulokkaalla. Galaxy A20s julkaistiin alun perin jo marraskuussa ja nyt se on vihdoin saatu myös Suomen markkinoille. A-sarjan puhelimet olivat viime vuonna myyntitilastojen kärkipaikoilla ja menestys on jatkunut myös tänä vuonna.


 


Galaxy A20s kuuluu edullisemman hintaluokan kategoriaan. Siitä huolimatta puhelin on varustettu isolla, terävällä näytöllä, sekä kalliimmistakin puhelinmalleista tutulla kolmoiskameralla ja 4000 mAh akulla. Ominaisuuksiensa puolesta se sopiikin erinomaisesti esim. koululaisen ensipuhelimeksi, tai muille edullista mutta laadukasta puhelinta hankkivalle.


 


Kolmoiskamera monipuoliseen kuvaamiseen


 


Puhelimen sydämenä on ehdottomasti kolmoiskamera, jonka ominaisuudet eivät juuri kalpene kalliimpienkaan mallien rinnalla. 13 megapiksen pääkameran rinnalla toimii viiden megapikselin syvyyskamera sekä kahdeksan megapikselin ultralaajakulmakamera. Syvyyskameralla voit säätää terävyyttä ennen kuvan ottamista, tai sen jälkeen. Näin saat sumennettua kuvan taustaa ja kuvattava kohde tulee paremmin esiin. Ultralaajakulmakameralla saat puolestaan laajennettua kuvakulmaa jopa 120 asteeseen ja napattua niin panoraamakuvan kuin isommankin porukan ryhmäkuvia. Puhelimen etukamerassa on kahdeksan megapikseliä. Lisäksi siitä löytyy Selfie Focus -toiminto, joka aavistuksen sumentaa taustaa ja saa näin selfiesi näyttämään paremmalta.


  


Ulkoisesti tyylikäs – sisäisesti tehokas


 


Samsung Galaxy A20s on ulkoisesti tyylikäs kiiltävän takakannen ja pyöristettyjen reunojensa ansiosta. Se muistuttaa muotoilultaan hieman Galaxy A20e -puhelinta. Sormenjälkilukija on asetettu keskelle, takakannen yläosaan, johon sormi sijoittuu luonnollisesti. Kolme kameraa ovat linjassa allekkain ja etukameralle on varattu näytöstä pieni lovi. 6,5” Infinity-näyttö ulottuu reunasta reunaan. 


 


Suorituskyvystä vastaa Octa-coren prosessori ja suorittimena toimii Qualcomm Snapdrgon 450. Valmistajan mukaan se yhdessä 3 Gt RAM-muistin kanssa pyörittää esim. graafisia pelejä varsin mallikkaasti. Sisäistä muistia laitteesta löytyy 32 Gt ja tarvittaessa voit laajentaa sitä ulkoisella muistikortilla jopa 512 Gt saakka. 4000 mAh akku tukee pikalatausta, joten saat ladattua lisävirtaa tarvittaessa nopeasti.


 


Tärkeimmät tekniset tiedot


Materiaali: Lasi-muovi


Mitat: 163.3 x 77.5 x 8 mm


Paino: 183 g


Näyttö: 6.5” HD Infinity-V


Etukamera: 8 MP, f/2.0


Takakamera: 13 MP f/1.8 pääkamera + 8 MP f/2.2 ultralaajakulmakamera + 5 MP f/2.2 syvyyskamera


Käyttöjärjestelmä: Android 9.0 (Pie), One UI 2.0


Suoritin: Qualcomm Snapdragon 450


Sisäinen muisti: 32 Gt


RAM-muisti: 3 Gt


Akku: 4000 mAh – tuki pikalataukselle


Dual-SIM: Kyllä


Muuta: FM Radio, sormenjälkilukija ja kasvojen tunnistus, USB-C + 3,5 mm kuulokeliitäntä


 


Värivaihtoehtoina ovat sininen ja musta. Myyntipakkaus sisältää puhelimen lisäksi laturin johtoineen 15W pikalataustuella, USB-johdon, SIM-kortin poistotyökalun ja aloitusoppaan. 


 


Tilaa Samsung Galaxy A20s tästä


 


 


Lue myös:


 


Vertailussa Samsung Galaxy A10 ja A20e – Nappivalinnat ensimmäiseksi älypuhelimeksi


Esittelyssä Samsung Galaxy A41 - Kompakti älypuhelin ominaisuuksista tinkimättä


Esittelyssä Honor 9X Lite – Trendikäs uutuusmalli istuu nuorekkaaseen tyyliin


 


 


 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa