Samsung Galaxy A21s - Tyyliä, tehoa ja älykästä kuvaamista

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 36 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19


Samsung laajensi A-sarjan puhelinvalikoimaansa ja toi myyntiin kesäkuun puolivälissä edullisemman hintaluokan Galaxy A21s -puhelimen. A-sarja on ollut todella suosittu ensihetkistä lähtien eikä ihme, Samsung on paketoinut edullisiin laitteisiin laadukkaita ja kiinnostavia ominaisuuksia. Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom totesikin eräässä haastattelussa, että ”Pääpyrkimyksemme Galaxy A -laitesarjalla on aina ollut tuoda viimeisimpiä teknologisia edistysaskeleita suuremman yleisön saataville yhdistämällä tinkimätön suunnittelu edullisempaan hintapisteeseen.”


 


Galaxy A21s on jatkoa aiemmin julkaistulle A21-mallille, joka tosin ei ole ollut Suomen valikoimassa. Iso näyttö, neloiskamera, tehokas akku ja edullinen hinta muodostavat yhdessä hyvän yhdistelmän, joka varmasti kiinnostaa laadukkaan mutta huokeamman puhelimen ostajaa.


 


Neljä takakameraa takaavat monipuoliset kuvausominaisuudet


 


Edullisesta hinnastaan huolimatta Samsung Galaxy A21s on varustettu varsin hyvillä kameraominaisuuksilla. 13 megapikselin etukameralla saat valmistajan mukaan teräviä selfietä ja taustahäivytyksen ansiosta kasvot korostuvat kuvassa paremmin. 48 megapikselin takakameran rinnalla toimii kahdeksan megapikselin ultralaajakulmakamera. Se kattaa 123 astetta näkökentästä, eli yhtä paljon kuin ihmissilmä. Vastaavanlainen kuvakulma löytyy esim. Samsung Galaxy Z Flip ja Galaxy Note 10+ -malleista. Kahden megapikselin syvyyskamera pitää sisällään Live Focus -toiminteen, jonka voi kytkeä päälle ja pois. Sen avulla voit esim. häivyttää kuvassa näkyviä häiritseviä yksityiskohtia joko ennen kuvan ottamista, tai sen jälkeen. Kuvia voi myös muokata erilaisilla leimoilla, suodattimilla ja tarroilla, jotka perustuvat kasvojentunnistukseen. Lisäksi puhelimesta löytyy vielä kahden megapikselin makrokamera pienempienkin yksityiskohtien tallentamiseen.


 


Kaunis ulkokuori kätkee sisälleen tehoa ja suorituskykyä


 


Vaikka Galaxy A21s onkin rakenteeltaan muovia, se on silti tyylikäs. Takakannessa on käytetty hologrammi- ja 3D-hohtotehostetta, jotka tekevät väristä elävämmän antaen sille kolmiulotteista kiiltoa. Etukamera ei vie juurikaan tilaa näytöstä, sillä se on sijoitettu vasempaan etukulmaan. Näin Infinity-O-näyttö hyödynnetään reunasta reunaan. Puhelimen ehdottomana valttina on 5000 mAh akku. Lisäksi sen saa nopeasti ladattua 15 watin pikalatauksella. Vastaavanlainen akku löytyy esim. Galaxy S20 Ultra 5G -puhelimesta sekä Motorola Edge+ 5G -mallista.


 


Kauniin kuoren alta löytyy Samsungin uusi Exynos 850 -järjestelmäpiiri, joka valmistajan mukaan tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja tehokkuutta. Se on energiatehokkaampi, sen avulla kuvista tulee terävämpiä ja videotoisto on sujuvampaa, kuin vanhempien järjestelmäpiirien laitteissa. Tallennustilaa puhelimessa on 32 Gt ja tarvittaessa voit laajentaa sitä jopa 512 Gt muistikortilla. Keskusmuistia on 3 Gt. Puhelimessa on myös Dolby Atmos -tilaäänituki. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että ääni ikään kuin virtaa kuulijan yläpuolella ja ympärillä luoden teatterimaisen elämyksen.Tarkemmat tekniset tiedot


 


Rakenne: Lasi-muovi


Näyttö: 6,5” Infinity-O HD+


Etukamera: 13 MP f/2.2


Takakamera: 48 MP f/2.0 + 8 MP f/2.2 ultralaajakulma + 2 MP f/2.4 syvyyskamera + 2 MP f/2.4 makrokamera


Keskusmuisti: 3 Gt


Tallennustila: 32 Gt


Käyttöjärjestelmä: Android One UI Core


Suoritin: Exynos 850


Akku: 5000 mAh, pikalataus 15W


Liittimet: USB-C + 3,5 mm kuulokeliitäntä


Mitat: 75,3 x 163,7 x 8,9


Paino: 192g


Muuta: Sormenjälkitunnistin, kasvojentunnistus, iiristunnistus, Dual SIM, Nano-SIM


 


Galaxy A21s on tilattavissa kolmessa eri värissä, sinisenä, mustana ja valkoisena. Se sopii erinomaisesti edullisemman hintaluokan puhelinta etsivälle, joka arvostaa kestävää akkua ja monipuolisia kuvausominaisuuksia. Omasta mielestäni erinomainen vaihtoehto esim. koululaisen ensimmäiseksi älypuhelimeksi, tai niille joille riittää tyylikäs ja laadukas puhelin ilman lippulaivamallin hintalappua.


 


Myyntipakkaus sisältää puhelimen lisäksi laturin, USB-C-kaapelin, SIM-työkalun ja pikaoppaan.


 


Tilaa tästä Samsung Galaxy A21s


 


Lue


Lue myös nämä laite-esittelyt:


 


- Samsung Galaxy A-sarja saa jatkoa - Tällainen on Galaxy A20s


Vertailussa Samsung Galaxy A10 ja A20e – Nappivalinnat ensimmäiseksi älypuhelimeksi


Esittelyssä Samsung Galaxy A41 - Kompakti älypuhelin ominaisuuksista tinkimättä


Esittelyssä Samsung Galaxy A51 5G – keskihintaluokan 5G-puhelin


 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa