Esittely

Samsung Galaxy Buds Pro – Laatua ja älykkyyttä tyylikkäässä paketissa

 • 16 November 2021
 • 8 kommenttia
 • 73 katselukertaa
Samsung Galaxy Buds Pro – Laatua ja älykkyyttä tyylikkäässä paketissa
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Samsung julkaisi äskettäin alkuvuoden kuumimmat uutuudet ja yksi julkaistuista tuotteista oli täyslangattomat Galaxy Buds Pro -kuulokkeet aktiivisella taustamelun vaimennuksella, joka on ehdottomasti tärkein tekninen uudistus aiempaan malliin verrattuna. Ulkoisesti ne muistuttavat paljon edeltäjäänsä Galaxy Buds+ -kuulokkeita, mutta lisättynä toki muutamilla tarpeellisilla ominaisuuksilla. 

 

Viimeistellyt kuulokkeet älykkäällä taustamelun vaimennuksella

 

Muotoilultaan uutuuskuulokkeet ovat tyylikkään viimeistellyt ja ulkopinnaltaan kiiltävät. Latauskotelo sointuu kuulokkeiden väriin ja on muotoilultaan pyöreähkö ja taskuun sopiva, noin sormuskotelon kokoinen. Buds Pro:t on suunniteltu käytettäväksi pitkään ja niiden on sanottu pysyvän korvissa hyvin, myös treenatessa. Ilmaventtiilit lisäävät ilmanvaihtoa ja tasapainottavat korvien painetta, joten ne tuntuvat korvissa mukavalta.

Kuulokkeissa on korvakäytävän sulkevat silikonikumitulpat ja Samsungin mukaan ne istuvat korviin tukevasti ja huomaamattomasti. Aktiivinen taustamelun vaimennus eli ANC vaimentaa ympäristön äänet tehokkaasti, sillä sisä- ja ulkopuolen mikrofonit mittaavat kaikkea ääntä reaaliaikaisesti. Vaimennuksen voimakkuuden voit valita kahdesta tasosta kulloisenkin tarpeen mukaan. Vaikka aktiivinen taustamelun vaimennus olisikin päällä, uusi Voice Detect -ominaisuus tunnistaa kun puhut, ja päästää ulkoa tulevat äänet läpi alentaen samalla kuulokkeista tulevan äänen voimakkuutta, aktivoiden Ambient Sound -tilan. Kuulokkeet voivat myös automaattisesti pysäyttää musiikin huomatessaan että keskustelet. Ambient Sound -moodissa voit jutella, eikä kuulokkeista tuleva musiikki häiritse keskittymistäsi. 

 

AKG:n tekniikkaa ja 360 Audio -tilaääniominaisuus

 

Mikrofoneja Galaxy Buds Pro:sta löytyy kolme kappaletta, yksi sisäänrakennettu ja kaksi ulkoista. Yksi ulkoisista mikrofoneista on varustettu korkealla signaali-kohina -suhteella, joka auttaa taustamelun vähentämisessä. Myös kuulokkeiden muotoilun on kerrottu poistavan tuulen kohinaa sekä ympäristön ääniä, joten nekin osaltaan vaimentavat ylimääräisiä ääniä esimerkiksi ulkona puhuttaessa. Kahden kaiutinelementin yhdistelmä mahdollistaa basson ja diskantin asettelun eri elementteihin ja varmistaa näin pro-tason äänenlaadun. Kaiuttimien äänentoistosta vastaa itävaltalainen audiotekniikkavalmistaja AKG.

Kuulokkeista löytyy myös 360 Audio -tilaääniominaisuus, joka luo virtuaalisen surround-äänen. Liikeanturi huomioi pään asennon ja äänilähteen sijainnin muutokset, joten tunnet aina olevasi musiikin, elokuvien ja videoiden keskiössä. Tämä toiminne on Galaxy Buds Pro -mallissa käytössä vain Samsungin älypuhelimien kanssa, jossa on Android 11 -käyttöjärjestelmäversio. Uutena ominaisuutena kuulokkeissa on myös vasemman ja oikean kanavan tasapainosäätö.

 

Saumatonta käyttöä eri laitteiden välillä

 

Galaxy Buds Pro -kuulokkeita voit käyttää saumattomasti eri laitteiden välillä. Auto Switch -toiminteen avulla kuulokkeiden ääniyhteys siirtyy automaattisesti laitteesta toiseen. Jos katsot elokuvaa tabletillasi ja saat puhelun, kuulokkeiden ääniyhteys siirtyy automaattisesti puhelimeen ja videotoisto pysähtyy. Kun puhelu päättyy, siirtyy yhteys taas takaisin tablettiin. Jos taas haluat kuunnella samaa biisiä yhdessä ystäväsi kanssa, Buds Together -toiminteella voit yhdistää toiset samanlaiset kuulokkeet puhelimeesi ja kuunnella näin samaa soittolistaa kahdella eri kuulokeparilla. Yksi Samsungin kätevä ominaisuus on myös Smart Things -sovellus, jolla voit paikantaa kadonneet kuulokkeesi. Ne päästävät pienen äänimerkin kun teet paikannuksen sovelluksesta. Jos virta on loppu, kertoo sovellus missä ne olivat viimeksi verkkoyhteydessä. Kätevää!

 

Tarkemmat tekniset tiedot:

 

 • Puheaika: 5h ja kotelon kanssa 17,5h ilman ANC:tä,  4h ja kotelolla 14,5h kun vaimennus on käytössä
 • Toistoaika: 8h ja kotelon kanssa 28h ilman ANC:tä, 5h ja kotelolla 15h kun vaimennus on käytössä
 • Kaiuttimet: kaksisuuntaiset, 11 mm basso + 6,5 mm diskantti
 • Taustaäänet: Vahvistus +20dB, latenssi 0,5 ms
 • ANC: kyllä
 • Mikrofoni: 3 kappaletta (2 x ulkomikrofoni + 1 x sisämikrofoni), always on -mikrofoni (bixby)
 • Vedenkestävyys: IPX7
 • Muisti: 8 Mt
 • Liitännät: Bluetooth 5.0, USB-C
 • Akku: kuuloke 60 mAh, latausrasia 472 mAh
 • Langaton lataus: Kyllä (Qi)

Samsung Galaxy Buds Pro -kuulokkeet ovat nyt tilattavissa verkkokaupastamme.

 

 

 

Mitä mieltä sinä olet näistä uutuuskuulokkeista ja oletko tilannut jo omasi? 

 

Lue myös nämä esittelyt:

 

 


8 kommenttia

Tilaukseen lähti telialta heti aamutuimaan 🙂> Sen verran nopeasti tuli pari vuotta sitten julkasupäivänä tilatut galaxy budsit, että eiköhän se tälläkin kertaa tule heti 29. tai 30. päivä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

 @Laguu@  kirjoitti:

Tilaukseen lähti telialta heti aamutuimaan 🙂> Sen verran nopeasti tuli pari vuotta sitten julkasupäivänä tilatut galaxy budsit, että eiköhän se tälläkin kertaa tule heti 29. tai 30. päivä.
 Tulehan kertomaan sitten mitä tykkäsit, kiinnostaa varmasti muitakin lukijoita 🙂>

Kunniamerkki +3

Toimiiko nää iPhonen kans? 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

@Sawez  kirjoitti:

Toimiiko nää iPhonen kans? 
Galaxy Buds Pro -kuulokkeet saa yhdistettyä iPhoneen, mutta kaikki toiminteet eivät ole käytettävissä tällä yhdistelmällä. Jotta kuulokkeet toimivat iPhonen kanssa, vaatii tuo iPhone 7 -puhelimen tai uudemman mallin sekä iOS10 tai uudemman käyttöjärjestelmän. Täältä voit lukea lisää kuulokkeiden toimivuudesta muiden laitteiden kanssa.

Samsung Galaxy Buds Pro kuulokkeet!!!!

Pysyvät erittäin huonosti korvissa.

Ihme pätkimistä äänessä välillä jotenkin sellainen että neula hyppäis pienen pätkän yli kappaleesta.En tykkää kuulokkeista.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

@PASIROI Jos takuuta on vielä jäljellä, suosittelen ehdottomasti huoltoon viemistä. Pätkiminen ei kuulosta normaalilta, jos sinulla on kuitenkin Android-versioinen laite johon kuulokkeet on yhdistetty. iPhone + Android -combo ei välttämättä aina toimi kuten toivoisi, mutta jos molemmissa laitteissa on sama käyttöjärjestelmä niin silloin pätkimistä ei pitäisi esiintyä.  

Vienkö molemmat huoltoon kuulokkeet ja puhelimen(Galaxy S21 5G)molemmat uusia laitteita???

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

@PASIROI Melkeinpä kannattaisi testata puhelimessa joitain toisia kuulokkeita. Jos ne toimivat moitteetta eikä puhelimessa itsessään ole muuta huollon tarvetta, riittää että toimitat vain kuulokkeet huoltoon. 

Vastaa