Esittely

Samsung julkisti uuden Galaxy Tab S9 -sarjan

  • 26 July 2023
  • 0 kommenttia
  • 276 katselukertaa
Samsung julkisti uuden Galaxy Tab S9 -sarjan
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +8

Samsung julkisti tänään 26.7.2023 uusia laitteita Samsung Galaxy Unpacked -tilaisuudessaan. Uusi Galaxy Tab S9 -tablettisarja kuuluu näihin laiteuutukaisiin, joten tässä artikkelissa päästään tutustumaan tarkemmin sen malleihin Galaxy Tab S9 5G ja Galaxy Tab S9 Ultra 5G. Molemmat mallit ovat saatavilla verkkokaupastamme harmaan värisenä. 

Samsung kertoo huomioineensa Galaxy Tab S9 -sarjan suunnittelussa työskentelyn helppouden, luovuuden, sekä tehokkuuden. Laitteiden mukana tulee myös S Pen, jonka avulla on helppo piirtää ja kirjoittaa aivan kuten paperillekin, mutta nyt kaikki muistiinpanot säilyvätkin samassa paikassa digitaalisesti. Laitteisiin myydään myös muita yhteensopivia tarvikkeita, jotka helpottavat työskentelyä entisestään.

 

Samsung Galaxy Tab S9 5G

 

Samsung Galaxy Tab S9 on helppo kantaa mukana niin töissä kuin vapaallakin.

 

Käytä ja kuljeta kätevästi

 

Samsung Galaxy Tab S9 5G on samaan aikaan kannettava studio, työpaikka ja viihdekeskus. Tabletti on vain 500 gramman painoinen ja alle kuusi millimetriä ohut. Tämä jos joku kulkee kätevästi pienessäkin laukussa. 11 tuuman Dynamic AMOLED 2X -näyttöä voit käyttää sellaisenaan, tai kannettavan tietokoneen lisänäyttönä Second Screen -ominaisuuden avulla. 120 hertsin virkistystaajuuden näytön ja Snapdragon 8 Gen 2 -prosessorin avulla liikkeet ovat sulavat ja laite reagoi komentoihin nopeasti. Näyttö on varusteltu Vision Boosterilla ja älykkäällä algoritmilla, joten se pysyy kirkkaana ulkonakin. Voit siis katsoa ohjelmia tai lukea e-kirjaa tabletilta auringossakin. 

Kuvat ja ääni ovat elokuvamaisella tasolla, joten enää ei tarvitse katsoa ohjelmia pieneltä puhelimen näytöltä. Nopeasti latautuvan akun ansiosta voit käyttää laitteita useita tunteja keskeytyksettä. Voit myös jakaa nopeasti tiedostoja puhelimen ja tabletin välillä, sillä Samsung Galaxy -laitteet tukevat toisiaan. Yhteensopivuuden vuoksi suosittelen tabletteja Samsungin puhelimien ja tietokoneiden kanssa, jotta saat parhaan hyödyn irti helppokäyttöisyydestä. Jos käytössäsi on Samsung-tili, kaikki sisältösi tallentuvat pilveen, josta löydät ne jokaisella laitteella. Mukana tuleva S Pen helpottaa puolestaan yksityiskohtaista käyttöä ja visuaalista suunnittelua.

 

Nopea yhteys ja kestävä rakenne

 

Galaxy Tab S9 -sarjan mallit tukevat 5G-yhteyttä. Nopea 5G-verkko on hyvä valinta, jos haluat reissata tabletin kanssa, eikä saatavilla ole aina Wi-Fi-yhteyttä. Wi-Fi 6E -yhteys mahdollistaa kuitenkin entistäkin nopeammat yhteydet, jotka tulevat tarpeeseen etenkin etäkonttorilla, sillä yhteys ei saa pätkiä kesken tärkeiden videopalavereiden.

Galaxy Tab S9 kestää pölyä ja vettä IP68-luokituksen mukaisesti, joten pieni kastuminenkaan ei haittaa toimivuutta. Lisäksi laitteen etu- ja takaosa on valmistettu kestävästä Armor Aluminiumista, joka suojaa ikäviltä putoamisilta.

 

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G

 

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra lunastaa valmistajan mukaan korkeimmatkin vaatimukset näytön, tehokkuuden ja kapasiteetin suhteen.

 

Sisällöntuotannon ja yrittäjyyden työkalu

 

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G on luotu erityisesti sisällöntuottajille ja yrittäjille. Laitteeseen on mahdollista ladata useita erilaisia sovelluksia ja ohjelmia, joiden avulla toteutat itseäsi yhä paremmin ja luot uutta sisältöä. Galaxy Tab S9 Ultra on varusteltu kaksoiskameralla, toisin kuin yllä esitelty Galaxy Tab S9. Toisen kameran avulla pystyt ottamaan ultralaajakuvia, jotta yhä useampi henkilö mahtuu kuvaan. Terävä ja laajakulmainen etukamera puolestaan tekee digitaalisesta kohtaamisesta todellisen tuntuisen. Etukamera keskittää automaattisesti sinuun, jotta videokokoukset olisivat mahdollisimman hyvälaatuisia ja aidon tuntuisia.

Uuden, mukana tulevan S Pen -kynän avulla voit merkitä suoraan näytölle, miten haluat rajata ja editoida materiaalia. S Pen tarjoaa myös erittäin aidon kirjoituskokemuksen viiveettä. Samsung Notes on nyt optimoitu isolle näytölle, joten voit käyttää koko vaakatilaa luonnostelemiseen ja muistiinpanojen tekemiseen – tai jakaa näytön ja työskennellä samanaikaisesti eri ikkunoissa.

Galaxy Tab S9 Ultra toimii kannettavana studiona editointiin, äänittämiseen, piirtämiseen tai vaikkapa musiikin tekemiseen. Tässä laitteessa todella vain luovuus on rajana. Sisäänrakennetun AKG:n Quad-kaiuttimen avulla voit äänittää podcasteja ja luoda musiikkia myös tien päällä. 

 

Tehokasta työskentelyä suurella 14,6 tuuman näytöllä

 

Samsung Galaxy Tab S9 Ultrassa on valmistajan mukaan yksi markkinoiden suurimmista näytöistä. Erittäin suuri 14,6-tuumainen näyttö antaa vapaa kädet luoda, ideoida ja työskennellä. Tämä premium-tason tabletti tyydyttää varmasti vaativammatkin tarpeet. Näyttö on koostaan huolimatta erittäin ohut; vain 5,5 millimetriä. 14,6 tuuman näyttö alkaa muistuttamaan jo kannettavan tietokoneen näyttöä, joten se tuo ehdottomasti lisätilaa työskentelyyn. Galaxy Tab S9 Ultran näyttö on helppo jakaa useisiin ikkunoihin, eikä tila muutu silti liian ahtaaksi. Valmistajan mukaan Galaxy Tab S9 -sarjan tabletit on varusteltu Samsung Galaxy -tablettien kaikkien aikojen nopeimmalla prosessorilla Snapdragon 8 Gen 2:lla, joten käytön pitäisi ainakin olla sulavaa.

Tableteille suunnatun Samsung DeX -tilan avulla näet avoinna olevat sovellukset ja voit peilata tabletin näytön nopeasti vaikkapa televisioon. Galaxy Tab S9 Ultrassa on myös suurempi akku kuin Galaxy Tab S9 -mallissa; 11 200 mAh akku varmistaa käytön pitkänkin päivän ajan. Tabletit ovat myös varusteltu sormenjälkilukijalla yksityisyytesi turvaamiseksi.

 

 

Tekniset tiedot:

 

  Galaxy Tab S9 Galaxy Tab S9 Ultra
Näyttö 11” Dynamic AMOLED 2X (2560 x 1600), 120 Hz virkistystaajuus 14,6” Dynamic AMOLED 2X (2960 x 1848), 120 Hz virkistystaajuus
Suoritin Snapdragon 8 Gen 2 Snapdragon 8 Gen 2
Kamera Takakamera: 13 MP + LED-salama, Etukamera: 12 MP Ultra Wide Takakamera: 13 MP + 8 MP Ultra Wide + LED-salama, Etukamera: 12 MP Ultra Wide
Video Tallennus: UHD 4K (3840 x 2160) | @30 FPS Tallennus: UHD 4K (3840 x 2160) | @30 FPS
Muisti | Tallennustila 8 Gt | 128 Gt 12 Gt | 256 Gt
Verkko 5G, Wi-Fi 6E 5G, Wi-Fi 6E
Liitännät USB-C, Bluetooth 5.3 USB-C, Bluetooth 5.3
Akku 8400 mAh 11 200 mAh
Mitat ja paino 254,3 x 165,8 x 5,9 mm, 500 g 326,4 x 208,6 x 5,5 mm, 737 g
Muuta S Pen, AKG-nelikaiutin, näytön sisäänrakennettu sormenjälkitunnistin, 3-suuntainen mikrofoni, IP68-standardi, MicroSD S Pen, AKG-nelikaiutin, näytön sisäänrakennettu sormenjälkitunnistin, 3-suuntainen mikrofoni, IP68-standardi, MicroSD

 

Myyntipakkauksessa tulee mukana laitteen lisäksi S Pen, USB-C -latauskaapeli, SIM-kortin vaihtotyökalu ja pikaohje. Seinälaturi tulee ostaa erikseen. Tabletit ovat nyt tilattavissa verkkokaupastamme!

 

Olivatko nämä tablettiuutuudet sinun mieleesi? Jaa ajatuksiasi kommenteissa!

 

 

--

Lue myös:

 

 


Aihe on suljettu kommenteilta.