Skip to main content

Samsung S85D -televisio tarjoaa huippuluokan kuvanlaadun ja innovatiiviset ominaisuudet, jotka vievät katselukokemuksen uudelle tasolle. Televisio yhdistää OLED-teknologian tekoälyyn perustuvan 4K-suorittimen kanssa. Skaalaustekniikka hyödyntää 20 tekoälypohjaista neuroverkkoa optimoidakseen kuvan ja äänen 4K-elämyksiksi, kun käytät striimauspalveluita, pelaat pelejä tai katselet suoria urheilulähetyksiä. Tutustaan lisää mitä ominaisuuksia tämä uutuus tarjoaa ostajalleen.

 

Samsung S85D OLED -televisiot


Samsung on laajentanut OLED-televisioidensa valikoimaa tuomalla markkinoille S85D-sarjan, joka tarjoaa hyvää suorituskykyä kohtuulliseen hintaan yhdistettynä. Tämä sarja sijoittuu lippulaivamalli S95D:n ja keskitason S90D:n alapuolelle, ja se on saatavilla kolmessa eri kokoluokassa; 55, 65 ja 77 tuumaisena.

 

Suorituskyky ja ominaisuudet

 

Samsung S85D OLED -televisiot käyttävät LG:n valmistamaa perinteistä WOLED-paneelia, toisin kuin heidän kalliimmat QD-OLED-mallit. S85D -sarja hyödyntää Samsungin uutta NQ4 AI Gen 2 -prosessoria, joka parantaa suorituskykyä edellisiin OLED-malleihin verrattuna. Prosessorin hyötyjä on muun muassa mahdollisuus skaalata kuvanlaatua paremmaksi parantamalla kuvan tarkkuutta, värejä ja kontrastia tekoälyn avulla. Lisäksi televisiossa on myös Samsungin 2024-version Tizen-käyttöjärjestelmä, joka tarjoaa älykkäitä ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden peilata sisältöä puhelimesta televisioon ja ääniohjauksen.

 

Kuvanlaatu


S85D-sarjan televisiot tarjoavat lähes äärettömän kontrastisuhteen, OLED-paneelinsa ansiosta. Tämä tekeekin siitä erinomaisen pimeässä huoneessa leffojen katseluun, sillä jokainen kohtaus näyttää aidosti pimeältä eikä kuvan tausta näytä harmaalta. OLED-televisiot eivät myöskään kärsi häiritsevistä valovuodoista, koska sen jokainen pikseli voi itse aktivoitua päälle tai olla pois päältä muiden pikselien luodessa kuvaan valoa.

S85D soveltuu myös hyvin kirkkaisiin huoneisiin hyvän SDR-kirkkautensa ansiosta ja sen erittäin hyvän heijastuksenkäsittelyn ansiosta. Television kuva ei myöskään kärsi nopeasta liikkeestä, sillä se ei jätä jälkeensä huomattavaa sumentumista. Pelaajille löytyy tämän lisäksi edistyneitä pelitoimintoja, jotka tekevät tästä telkkarista oivan valinnan modernien pelikonsolien rinnalle.

 

Muotoilu ja äänenlaatu


S85D-television muotoilu on tyylikäs ja moderni ja se muistuttaakin ulkoasultaan Samsungin korkeamman hintatason OLED-malleja. Tämän lisäksi se tarjoaa laajat katselukulmat, jolloin ohjelmien katselu suurellakin ryhmällä onnistuu leikiten.

S85D-sarjan televisioissa on myös 20W 2.0-kanavaiset kaiuttimet, jotka tarjoavat arvosteluiden mukaan yllättävän hyvän äänenlaadun ilman erillistä äänijärjestelmää. Jos tahdot kuitenkin entisestään parantaa katselukokemustasi, niin suosittelen ehdottomasti hankkimaan television kaveriksi esimerkiksi soundbarin. Voit lukea tekemästämme osto-oppaasta mitä kannattaa huomioida kun olet ostamassa soundbar -äänijärjestelmää.

 

Tekniset tiedot:

  1. Näyttötyyppi: OLED
  2. Resoluutio: 4K (3840 x 2160)
  3. Koko: Saatavilla 55", 65" ja 77" koossa
  4. Prosessori: NQ4 AI Gen 2
  5. Kirkkaus ja kontrasti: Quantum HDR, Ultimate UHD Dimming
  6. Virkistystaajuus: 120Hz (Motion Xcelerator)
  7. Ääni: 20W 2.0 kanavan kaiuttimet
  8. Käyttöjärjestelmä: Samsung Tizen OS
  9. Älyominaisuudet: Sisäänrakennettu ääniavustaja, sisällön peilaus puhelimesta, VRR-tuki (Variable Refresh Rate)
  10. Liitännät:  4 x HDMI (HDMI 2.1), 2 x USB-A, 1 x Optical Audio Out, Bluetooth 5.2, WiFi 5, Ethernet
  11. Mitat ja paino: Paino ilman jalustaa: 17,4 kg / jalustalla 17,9 kg / mitat jalustan kanssa 1446,6 x 897,8 x 263,3 mm

 

 

Oletko itse aikeissa hankkia kyseisen television tai löytyykö sulta samankaltainen OLED-telkkari kotoa? Kerro alla kommenteissa! 👇

 

Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa