Esittely

Samsung The Freestyle: Taskukokoinen projektori on helppo pitää mukana missä vain

 • 8 March 2022
 • 1 kommentti
 • 1051 katselukertaa

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Miltä kuulostaisi jos voisit nauttia viihteestä noin 100-tuumaiselta ruudulta myös lomareissulla? Tai miten paljon se helpottaisikaan ruuan laitossa, jos voisit heijastaa ohjeena toimivan ruoanlaittovideon suoraan keittiön seinälle? Leffaillan voit viettää suoraan sängyssä maaten heijastamalla kuvan kattoon. Taskukokoinen Samsung Freestyle -projektori mahdollistaa kaikki edellä mainitut, eikä sen käyttöönotto tuota päänvaivaa laitteen helppouden ja automaattisten asetuksien myötä. 

 

The Freestyle -projektori optimoi kuvan automaattisesti ja nopeasti

 

The Freestyle -projektori on helppo ja nopea käyttää. Siihen riittää että yhdistät laitteesi Wi-Fi -verkkoon, jonka jälkeen voit heijastaa sovelluksia ja suoratoistopalveluita suoraan projektorilta seinälle Full HD-resoluutiolla. HDR 10 -tuen ansiosta kuva heijastuu kontrastikirkkailla väreillä ja luonnollisella kuvalla. Suuntaa projektori haluamallesi seinälle ja valitse oikea katselukulma. Voit muutamalla napin painalluksella siirtää heijastuksen vaikkapa seinästä kattoon. The Freestyle tarkentaa ja optimoi kuvan automaattisesti, jolloin kuvasta tulee selkeä ja terävä muutamassa sekunnissa. Älykkään kalibroinnin ansiosta seinän väri ei vaikuta katselukokemukseen: projektori säätää heijastetun kuvan seinän värin mukaan ja värit näkyvät kirkkaina - oli seinä sitten harmaa tai valkoinen. Jos kuva on vino, itsestään säätyvä Auto Keystone -toiminne suoristaa automaattisesti vinot kuvat ja tuottaa aina suoran ja neliskulmaisen heijasteen. Lisäksi jos projektori on epätasaisella alustalla, esimerkiksi sängyssä, Auto leveling -toiminto suoristaa kuvan puolestasi.

Heijastetun kuvan koko vaihtelee 30 tuumasta aina 100 tuumaan asti, ja se riippuu katseluetäisyydestä. Jos katseluetäisyys on reilu 2,5 metriä, heijastettu kuva on noin 100 tuuman suuruinen. Jos katseluetäisyys on alle metri, kuva heijastuu 30-tuumaisena. Eli mitä kauemmaksi seinästä projektoria siirrät, sitä suurempi on eteesi avautuva katselualue. Voit myös pienentää kuvaa jopa 50 prosenttia siirtämättä projektoria, sekä muuttaa heijastetun kuvan paikkaa seinällä jokaiseen neljään suuntaan: ylös, alas, oikealle tai vasemmalle.

 

The Freestyle mahdollistaa viihtymisen monin eri tavoin

 

The Freestyle -projektorissa on tehokas sisäinen kaiutin, sekä 360-asteinen äänentoisto. Tämän ansiosta ääni tuntuu ympäröivän sinut, olit sitten missä tahansa. Mitään ulkoista kaiutinta et siis tarvitse projektoria käyttäessäsi. Kun olet tehnyt pariliitoksen puhelimen kanssa, voit nauttia hyvästä äänentoistosta ja käynnistää siitä esimerkiksi suosikkisoittolistasi. Erilaisten suoratoistosisältöjen ja musiikin kuuntelun lisäksi voit myös liittää The Freestylen pelikonsoliin ja nauttia pelielämyksistä suuremmalla kuvalla. Huomioithan kuitenkin että liittääksesi projektorin pelikonsoliin, tarvitset erikseen myytävän micro HDMI -johdon.

Kuten jo aiemminkin kerroin, projektori on helppo ottaa mukaan minne tahansa menetkin. Sen pyöreän muotoilun ansiosta laite mahtuu pienempäänkin laukkuun, ja näin saat Samsungin smart-TV-ominaisuudet Tizen-käyttöjärjestelmällä kuljetettua näppärästi mukana vaikka telttaretkelle. Projektori tietysti tarvitsee toimiakseen myös virtaa, mutta jos olet sähköpistokkeiden ulottumattomissa voit hyödyntää ulkoisia varavirtalähteitä projektorin kanssa. The Freestyle -projektorin mukana toimitetaan USB Type-C -virtajohto, mutta varavirtalähteet myydään erikseen.

Jos sinulla on käytössäsi 2017 vuoden Samsungin äly-TV Q70 tai uudempi malli, voit myös peilata TV-kuvan haluamaasi paikkaan. Et siis ole enää sidoksissa katselemaan TV:tä vain sen olinpaikassa, vaan voit vaikkapa olohuoneen television äärestä siirtyä keittiöön tai makuuhuoneeseen seuraamaan mieliohjelmiasi.

The Freestyle -projektorilla voit tehdä myös muuta jos pelaaminen, musiikin kuuntelu tai viihteen katselu ei sillä hetkellä innostuta. Projektorista löytyvän Ambient Mode -toiminteen ansiosta voit muuttaa tilan valaistusta, tai heijastaa prisman, maiseman tai oman kuvan seinälle tunnelmaa luomaan. Vaihtoehtoja on lukuisia! 

 

Tekniset tiedot

 

 • Tarkkuus: Full HD (1920 x 1080)

 • Valonlähteen tyyppi: LED

 • Näytön koko: 30-100 tuumaa

 • Äänitaso: 30 dB(A)

 • Ääni: 360-äänentoisto, Dolby Digital Plus
 • Kuva: Crystal Engine -kuvaprosessori, PurColor –värintoisto, High Dynamic Range (HDR), HDR10, HLG
 • Mitat: 104,2 x 172,8 x 95,2mm ja 0,8 kg
 • Myyntipakkauksen sisältö: Teline/jalusta, linssinsuoja, virta-adapteri, virtajohto (USB-C), Kaukosäädin, käyttöohje
 • Takuu: 24 kk

 

Samsung The Freestyle -projektori on nyt tilattavissa verkkokaupastamme. Millaisissa tilanteissa tai paikoissa sinä käyttäisit projektoria? 

 

Lue lisää:

 

1 kommentti

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +3

Olis aika näppärä

Vastaa