Sony Xperia Ear Duo - Kuule kahden maailman parhaat puolet

  • 16 November 2021
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Kuuloketeollisuuden yksi kantavista teemoista on jo pitkään ollut vastamelu. Sonyn vastikään julkaistut langattomat kuulokkeet kääntävät kuitenkin koko homman täysin päälaelleen. 

Sony Xperia Ear Duo -kuulokkeiden tarkoitus on luoda täysin uudenlainen kuuntelukokemus, jossa musiikki sulautuu saumattomasti osaksi ympäristöään

 

Langattomat Bluetooth-kuulokkeet uudenlaisella tekniikalla

Koko homma perustuu siihen, että napit eivät peitä korvakäytävää kokonaan, jolloin voit kuulla musiikin sekä ympäristösi täysin yhtäaikaisesti. Erityisen tekniikan avulla korvan takana syntyvä ääni kulkee kuulokkeiden yksikön kautta suoraan korvaan.

Musiikin äänenvoimakkuus säätyy automaattisesti ympäristösi mukaan, jolloin kuuntelukokemuksesta tulee vielä entistäkin parempi. Kuulokkeiden pehmeistä materiaaleista valmistetut rengasosat tulevat kolmessa koossa, jolloin jokaisen korvaan löytyy sopiva. 

 

Kuulokkeiden akkukapasiteetti riittää musiikin kuunteluun noin neljän tunnin ajaksi. Mielestäni yksi parhaista ominaisuuksista näissä on, että itse kuljetuskotelo toimii myös latausalustana. Kotelon voit ladata, jolloin langattomat kuulokkeet saavat siitä virtaa jopa kolmen latauskerran verran. Pikalatausominaisuus on myös hyvä, sillä jo 7 minuutin lataus tuo tunnin verran kuunteluaikaa.

Tarkemmat speksit kuulokkeista ja latausalustasta löydät laitevalmistajan verkkosivuilta.

Helppokäyttöiset kuulokkeet ääni- ja eleohjauksella


Lähetä kuulokkeilla viestejä tai vaihda biisiä. Ihan vain pyytämällä. :)

Sinun tarvitsee vain napauttaa yksikköä, ja kertoa mitä haluat tehtävän. Elekielellä voit esimerkiksi vastata saapuvaan puheluun nyökyttämällä tai hylätä sen pudistamalla päätäsi. Uskon, että alkukankeuden jälkeen ele- ja ääniohjaus on erittäin näppärää.
Halutessasi saat kuulokkeisiin sähköpostisi, uutiset tai esimerkiksi kalenterimuistutuksesi. Näillä kuulokkeilla et missaa mitään tärkeitä ilmoituksia! 
 


Itse ulkoilen paljon ja varsinkin kesällä tykkään pyöräillä. Näillä Sonyn uutukaisilla musiikkia kuunnellessa saisin varoituksen takaa tulevasta kulkuneuvosta, eikä enää tarvitsisi noita säikähdellä. Biisin vaihtoakaan varten ei tarvitsisi puhelinta kaivaa taskusta, kunhan vain saa ele- ja puheohjauksen taidon rullaamaan.
Nykyiset käytössäni olevat langattomat kuulokkeet ovat päivityksen tarpeessa, ja on hyvin mahdollista että nämä pääsevät korvaajaksi. :) 

Kuulokkeet tulevat Suomessa myyntiin myöhemmin keväällä. Tarkemman myyntiaikataulun myötä tarkentuvat hintatiedotkin. 

Näitä odotellessa! Mitä oot mieltä? 4 kommenttia

Kunniamerkki +14

Kyllähän nuo hyvältä kuulostaa :) Myös akun kesto kuulostaa riittävältä ja varsinkin tuo latausaika lisäksi on miellyttävä. Vois vaikka ostaakin, riippuu tosin aivan hinnasta se asia tietenkin..

Hintaa kerrotaan näillä olevan 280 dollaria, eli ei mitkään ihan ilmaset tule euromäärissä olemaan. Harmi kyllä :) 
Mä kans tykkään eritoten tuosta lataushommasta. Mukavat pidemmillä patikoinneillakin varmasti! Ei tarvitse murehtia saako kuulokkeita ladattua missään, kun casesta saa kuitenkin tuon n. kolme kertaa kuulokkeet täyteen. 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +14

Laadukkailta näyttävät. Ei taida kestää kovin oleskelua kylmissä keleissä? Yritin etsiä tietoa tästä :smileyhappy:

Niin, eipä tuosta kylmyyden kestämisestä osunut tietoa munkaan silmiin. :) 
Itsellä yleensä pipo pakkasella päässä, ja kyllä lenkissä ollessa saattaa sielä pipon sisällä aika lämmin olla pakkasista huolimatta :P 

Vastaa