Digiarki

Sovelluksia lasten käyttöön

  • 6 August 2020
  • 0 kommenttia
  • 295 katselukertaa
Sovelluksia lasten käyttöön

Tabletti sekä älypuhelin ovat lapsille oivallinen väline viihdekäyttöön, pelaamiseen sekä oppimiseen. Niihin voi ladata sovelluksia, joiden avulla voi harjoitella esimerkiksi kieliä tai loogista päättelykykyä. Sovelluskaupoista, kuten Google Playsta ja App Storesta löytyy lapsille monia applikaatioita laidasta laitaa, oli kyse sitten värien, numeroiden tai kirjaimien opettelusta.

 

Yle Lasten Areena

 

Yle Lasten Areena on helppokäyttöinen ja turvallinen sovellus, josta lapsi voi katsoa Ylen lastenohjelmia. Sovelluksesta löytyy myös paljon kuunneltavaa, kuten satuja sekä musiikkia. Ohjelmat on jaoteltu sovelluksessa iän ja kielen mukaan. Yle Lasten Areena -sovellukseen julkaistaan uutta sisältöä joka päivä.

Sovellus on tarjolla sekä iOS- että Android-laitteille.

 

15816iB183A02915FF4BD2.png


Pikku Kakkonen

 

Pikku Kakkosen sovelluksesta löytyy tekemistä niin pienemmille kuin isommillekin lapsille.
Sovellus on suomenkielinen ja se sisältää monia pelejä, lastenohjelmista tuttuja hahmoja sekä paljon värikästä tutkittavaa.

Sovellus on tarjolla sekä iOS- että Android-laitteille.

 

15818iD23A0D5C723E0591.png


Disney Coloring Book

 

Disney Coloring Book -sovelluksesta löytyy kivaa puuhaa pienelle. Sovelluksessa pääsee värittämään monia tunnettuja Disney-hahmoja.

Sovellus löytyy sekä iOS-, että Android-laitteista.

 

15819iBD96B3734C1D1DDE.png


Moji Kello

 

Moji Kello on helppokäyttöinen sovellus kellonaikojen opetteluun. Sovelluksessa lukija kertoo kellonajan, ja lapsen tehtävänä on siirtää viisarit oikeaan asentoon. Sovellus motivoi pelaajaa palkitsemalla jokaisesta oikeasta vastauksesta.

Sovellus on maksullinen, ja se löytyy sekä iOS-, että ja Android-laitteista.

 

15813i346B91716F8A172E.png


Ekapeli Alku

 

Kun lukemaan opettelu tulee lapselle ajankohtaiseksi, kannattaa sovelluskaupasta ladata kotimainen Ekapeli Alku. Sovellus on tarkoitettu kirjain-äänne-yhteyksien harjoitteluun esikouluikäisille. Ekapeli Alku on käytössä myös monissa kouluissa, ja sen avulla moni lapsi on oppinut lukemaan. Sitä on helppo pelata, ja se on arvosteluiden mukaan hyvällä tavalla koukuttava.

Sovellus on tarjolla sekä iOS- että Android-laitteille.

 

15822iF189E9E4B690F38B.png


Fun English

 

Fun English on sovellus, jonka avulla pieni lapsi voi harjoitella englannin kielen alkeita. Sovelluksesta löytyy useita erilaisia pelejä, joita voi pelata vaikkei osaisi vielä lukea. Sovelluksen avulla voi opetella jopa 350 sanaa ja pelata yhteensä 85 peliä. Sovelluksessa käydään läpi keskeistä sanastoa useissa eri yhteyksissä, mikä auttaa oppimista.

Sovellus on tarjolla sekä iOS- että Android-laitteille. Sovelluksesta on ilmainen perusversio ja siihen saa ostettua maksullisia lisäosia.

 

15821iE2BC31AA642E1372.png

 

 

 

Lue lisää:


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa