Suojalasin asennusopas - näin onnistut

  • 27 July 2020
  • 0 kommenttia
  • 47 katselukertaa  Pienikin kolaus saattaa olla kohtalokas puhelimesi näytölle, eikä sen korjauttaminen ole erityisen edullista puuhaa. Puhelimen näyttö kannattaakin suojata suojalasilla, joka ottaa iskut vastaan näytön sijaan. Vahingon sattuessa jännitys jakautuu suojalasiin ja puhelimen näyttö pysyy ehjänä. Tokikaan kaikilta ihan kovimmilta iskuilta ei suojalasikaan välttämättä pelasta. Suojalasin ostopakkauksen mukana tulee lasin lisäksi yleensä alkoholipyyhe, mikrokuituliina ja tarra pölyn poistamista varten. Alta löytyvien ohjeiden avulla onnistut suojalasin asennuksessa. Älä ryhdy toimeen suin päin, vaan tee tarvittavat valmistelut. Suojalasin asentaminen on hyvä tehdä mahdollisimman pölyttömässä paikassa, jossa ei ole ilmavirtaa. Valaistuksen on syytä myös olla kohdillaan. Aloita pesemällä kädet ja sammuta puhelin. Lasi on helpompi asentaa, kun näyttö ei häiritse sinua. 

  1.  Pyyhi puhelimen näyttö liasta ja rasvasta alkoholipyyhkeellä


  2.  Pyyhi näyttö hitain vedoin mikrokuituliinalla.


  3.  Tämän jälkeen poista pölyhiukkaset käymällä näyttö läpi tarralapulla.


  4.  Poista panssarilasista suojaava muovikelmu. Mallaa lasi vastaaman näytön reunoja ja esimerkiksi korvakaiuttimen reikää. Asennus kannattaa aloittaa ylhäältä alaspäin, niin lasin asentoa on vielä helppo korjailla. Kun yläosa on kohdillaan, voit päästää lasista irti ja näyttö hakee paikkansa itsekseen.
 Jos huomaat heti, että suojalasi meni vinoon, älä huoli, koska voit vielä tarvittaessa nostaa lasia ja korjata asettelua. Jos lasin alle jää pölyä, voit varovasti vielä nostaa suojalasia ja hyödyntää tarraa pölyn poistamiseksi. Mahdollisista ilmakuplista lasin alla ei kannata huolestua, koska ilma poistuu yleensä vuorokaudessa itsestään. Voit myös avittaa kuplia pois esimerkiksi mikrokuituliinan avulla. Verkkokaupastamme löydät laadukkaat mallikohtaiset PanzerGlass -suojalasit, jotka ovat valmistettu iskunkestävästä eli temperoidusta lasista. Suojalasissa on sormenjälkiä hylkivä kerros ja pirstaloitumista ehkäisevä kalvo. PanzerGlass -valikoimasta löydät myös PanzerGlass Privacy -suojalaseja, jotka antavat näytöllesi yksityisyyden suojaa muiden katseilta. 

 Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa