Laitevinkit

Tekemistä automatkalle

Tekemistä automatkalle
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +10

Varmasti jokainen, joka on joskus matkustanut saattaa ennen matkaa miettiä, mitä tekemistä sitä keksisi takapenkin väelle. Eikä ehkä pelkästään takapenkillä istuville vaan myös hänelle, joka kuskin seurana istuu. Tässä artikkelissa käydään läpi muutamia vinkkejä ja tuotteita, mitä kannattaa ottaa huomioon ja joista ihan varmasti on apua jokaiselle matkustajalle. 

 

Vinkkejä matkalle

 

Kuvittele hetki, kun olet ajamassa pitkän talven jälkeen kesämökille lämpimänä ja aurinkoisena kesäpäivänä. Matkaa on useampi tunti eikä takapenkin väki millään malttaisi istua ja odottaa. Tässä vaiheen varmasti takapenkiltä kuuluukin kysymykset "Milloin ollaan perillä?", jos minkäänlaista tekemistä ei ole keksitty etukäteen, saattaa matka tuntua perheen pienimmistä matkailijoista todella pitkältä ja pahimmillaan myös ikävältä. Automatkoista kuitenkin voi tehdä mukavia kokemuksia. Tähän aivan loistava ratkaisu onkin esimerkiksi tabletti, jonka avulla pääsee katsomaan vaikkapa elokuvia tai sarjoja. Tablettien näytöt ovat huomattavasti suurempia kuin tavallisessa matkapuhelimessa. Myös sovelluskaupoista ladattavat pelit ovat suosittuja tableteille etenkin, jos perheen pienimpiä matkustajia on mukana. 

Liittymäasiakkaana voitkin nauttia Samsungin tabletilla ja 4G-liittymällä rajattomasta surffailusta kotimaan reissuilla. Telian asiakkaana olet oikeutettu keskittäjäetuihimme, kun sinulta löytyy vähintään yksi Telian puhelinliittymä tai kiinteä laajakaista.

 

Samsung Galaxy Tab A8

 • Suuri 10,5" näyttö ja ohuet kehykset tarjoavat upean ja miellyttävän katselukokemuksen
 • Pitkäkestoinen akku ja kompakti muotoilu – kulkee kätevästi mukana koko päivän ajan
 • Samsung Galaxy Kids – turvallinen lapsille suunnattu ympäristö hauskanpitoa ja oppimista varten 

Lue tabletin tarkempi esittely

 

Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 4G + WiFi

 • Kätevä ja pieni tabletti, joka kulkee mukanasi minne ikinä menetkin
 • Kestävä alumiinikotelo ja LTE-yhteys mahdollistavat seikkailut lähes missä tahansa
 • 32 Gt tallennustilaa ja muistikorttipaikka, jolla lisäät jopa teratavun lisää

Lue tabletin tarkempi esittely 

 

Elokuva- ja sarjasuosituksia

 

Mitä sitä sitten katsoisi matkan aikana? Voit tilata esimerkiksi C Moren, josta näet suosikkisarjat suoraan autosta tai vaikkapa laiturinnokasta. C Morelta löytyy kattava valikoima erilaisia elokuvia ja sarjoja niin lapsille kuin aikuisillekin. Lisäksi sieltä löytyy myös urheilua laidasta laitaan esimerkiksi jalkapalloa, jääkiekko ja paljon muuta. Kyllähän se on totta, että kuka tahansa viihtyy paremmin, kun on mukavaa katseltavaa eikä tarvitse istua hiljaa paikoillaan.

 

Nämä kaikki laitteet tukevat C Morea:

 

 • Smart TV (Samsung, Android TV, LG)
 • Tietokoneet (Windows, Mac)
 • Älypuhelimet (iOS, Android)
 • Tabletit (iOS, Android)
 • Chromecast (Peilaa televisioon)
 • Airplay (Peilaa televisioon)
 • Apple Tv

 

 

Kuulokkeet

 

Matka taittuu mukavammin, kun ei ole liikaa melua ympärillä. Siispä jokaiselle tai osalle matkustajista kannattaa olla mukana kuulokkeet. Aktiivinen melunvaimennus pitää tarpeettomat häiriötekijät poissa ja näin ollen pystyt keskittyä itselle tärkeisiin asioihin. Korviasi suloäänin hivelevät kuulokkeet aina bluetooth-kuulokkeista perinteisiin nappikuulokkeisiin. 

 

JBL Tune 760NC -vastamelukuulokkeet

 • Langattomat over-ear-vastamelukuulokkeet JBL Pure Bass -äänellä
 • Kevyet ja taitettavat kuulokkeet kulkevat kätevästi mukanasi
 • 2 tunnin latauksella kuuntelet musiikkia jopa 35 tuntia aktiivisella melunvaimennuksella

 

Tune 760NC -kuulokkeet ovat kevyet ja kokoontaitettavat ja ne voi yhdistää kahteen Bluetooth-laitteeseen samanaikaisesti. Näin puhelimeen saapuvat puhelut eivät jää huomaamatta katsellessasi esimerkiksi elokuvia tabletilla. 

 

Mitä ajatuksia tämä artikkeli sinussa herättää? Mitä tekemistä sinä keksisit matkustajille? 

Kerro vinkit ja ajatukset kommentissa!

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa