TOP 4 Sovellukset kuvien muokkaukseen puhelimella 


 


Kuvien käsittely puhelimella on tehty todella helpoksi. Monissa laitteissa on jo itsessään todella hyvä kamera, mutta pienellä hienosäädöllä saat muokattua kuvistasi entistä näyttävämpiä. Kuvien käsittelyyn on olemassa useita erilaisia ilmaisia sovelluksia, joilla saat kuvistasi ammattimaisia ja tyylikkäitä.


 


Listaan tähän alle top 4 ilmaista sovellusta, jotka olen itse todennut todella hyviksi ja muutama näistä on ollut käytössäni jo useamman vuoden!


 


 


VSCO Camera


 


VSCO Camera on AppStoresta ja Play-kaupasta ladattava sovellus, joka on tehty kuvien muokkaamiseen. Tämän sovelluksen avulla saat muokattua kuvistasi upeita! VSCO:lla kuvien käsittely ei voi mennä pieleen. Sovelluksen työkalut ovat helppokäyttöisiä ja saat niillä säädettyä kuviesi laatua ja lisättyä ammattimaiset filtterit. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi, mutta tietyistä lisäominaisuuksista joutuu maksamaan muutaman euron verran.


  


Lightroom


 


Adobe Photoshop Lightroom on monien instagrammaajien suosikkisovellus. Lightroom on tarkoitettu kuvan värityksen, kontrastien ja valotuksen muokkaamiseen. Tällä sovelluksella pystyt parantamaan kuvan tarkkuutta ja muuttamaan perspektiiviä.


  


Snapseed


 


Snapseed on Googlen tekemä sovellus, joka tarjoaa kuvien käsittelyyn hieman enemmän ominaisuuksia, kuin edellä mainittu Lightroom. Tällä sovelluksella voit käsitellä tarkemmin tiettyjä haluamiasi kohtia kuvastasi. Voit poistaa esimerkiksi kuvassa näkyvän tietyn kohteen, kirkastaa tai korjata haluamaasi aluetta, sekä muokata tarkemmin kuvan laatua. Snapseedissä on myös monia filttereitä, joilla saat muokattua kuviesi ulkonäköä. 


  


Darkroom


 


Darkroom on AppStoresta ladattava sovellus, joka on saatavilla iOS:lle. Sovellus on saanut AppStoressa hyvät arvostelut, 4,6 tähteä viidestä, joten kyseessä on todella hyvä palvelu. Darkroom on panostanut kuvien laadun säilymiseen käsittelystä huolimatta. Sovelluksen tehosteet eivät tärvele kuvan laatua ja voit itse säätää tehosteita haluamallasi tavalla. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi, mutta tietyistä lisäominaisuuksista joutuu maksamaan muutaman euron verran.


 


Lue lisää:0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa