Tunnistavat sovellukset – joko olet kuullut näistä?

  • 31 August 2020
  • 0 kommenttia
  • 9 katselukertaa Älypuhelimeen ladattavan sovelluksen avulla voi muun muassa tunnistaa kasveja, eläimiä sekä tähtiä ja tutkia eri tuotteiden sisältöjä ja arvoja – näppärää eikö! Joko olet kuullut näistä sovelluksista? CosmEthics CosmEthics -sovelluksella pystyy helposti tutkimaan ja ymmärtämään kosmetiikkatuotteiden sisältöä. Sen avulla voit välttää itsellesi ongelmallisia ainesosia, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita. Skannaamalla kosmetiikkatuotteen viivakoodin, sovellus kertoo sinulle onko tuote turvallinen. Sovellus ilmoittaa tuotteen turvallisuuden liikennevalon värien tapaan: punainen tarkoittaa, että tuote ei ole turvallinen, keltainen ilmoittaa mahdollisesta tuotteen aiheuttamasta allergiasta ja vihreä kertoo tuotteen olevan puhdas, eli se ei sisällä allergisoivia ainesosia. Sovelluksessa voit muokata henkilökohtaisia asetuksia omien mieltymystesi mukaan, kuten lisätä tiedon vegaanisuudesta tai tietyistä allergioista. Sovellus myös suosittelee käyttäjälle parempia vaihtoehtoja eri tuotteista. CosmEthics -sovellus on ladattavissa Google Playsta ja App Storesta. 

 Plantsnap – kasvien tunnistus PlantSnap on App Storesta ladattava Earth.com:n kasvientunnistussovellus iPhonelle ja iPadille. Se tunnistaa erilaisia kasveja, kuten kukkia, puita, mehikasveja, sieniä ja kaktuksia sovelluksen kautta otetuista kuvista. Lisäksi se sisältää kartan lähialueesi kasveista, jotta pääset heti vauhtiin! Sovellus hyödyntää tekoälyä, jonka myötä se oppii ja kehittyy jokaisen syötetyn kuvan myötä. PlantSnap toimii kaikissa maissa ja se on käännetty 30 eri kielelle. Sovellus on ilmainen, mutta sen käyttöönotto vaatii rekisteröitymisen sähköpostilla. PlantSnap on ladattavissa vain App Storesta. 

 Sieniopas Sieniopas on kätevä sovellus sienien tunnistamiseen. Tämä sähköisessä muodossa oleva sienikirja sisältää yli 200 lajin kuvat ja tiedot, joiden avulla voit tutkia eri sieniä sekä etsiä oikea laji havaintojesi avulla. Sovellus sisältää jokaisesta sienilajikkeesta kuvat, tiedot niiden esiintymisestä sekä valmistuksesta. Sieniopas-sovelluksen sisältö on sienikirjailija Lasse Kososen käsialaa. Sovellus on maksullinen ja sen saa ladattua App Storesta ja Google Playsta. 

  Shazam Oletko joskus kuullut kappaleen, mutta esittäjä ja biisin nimi on mennyt ohi? Shazam on App Storesta ja Google Playsta ladattava ilmainen sovellus, joka tunnistaa soivan kappaleen. Kappaleen soidessa avaa Shazam-sovellus puhelimestasi ja klikkaa sovelluksen etusivulla olevaa Shazamin logoa. Kun sovellus on tunnistanut kappaleen, se antaa mahdollisuudeksi avata sen esimerkiksi Spotifyssa kuuntelemista varten. 

 Flightradar24 Oletko koskaan miettinyt, minkälaisia reittejä lentokoneet lentävät? Flightradar24 on palvelu, jonka avulla voi seurata lentoliikennettä reaaliaikaisesti. Sen avulla voit katsoa mihin esimerkiksi taivaalla näkyvä kone on matkalla. Palvelu on saatavilla sekä internet-selaimella kuin sovelluksena. Flightradar24 on ladattavissa ilmaisena Google Playsta ja App Storesta. 

 Star walk 2 Star Walk 2 on tähtiopas puhelimessasi. Sen avulla voit tunnistaa taivaalla näkyviä tähtiä, planeettoja sekä satelliittejä osoittamalla puhelintasi taivaalle. Oletko miettinyt mistä löytyy Isokarhu, Otava ja Pohjantähti? Lataa sovellus puhelimeesi ja lähde bongailemaan iltataivaalta tähtiä! Star Walk 2 -sovellus on ilmainen ja se on ladattavissa Google Playsta ja App Storesta. 

 Näppää ja käännä Näppää ja käännä on App Storesta iPhonelle ja iPadille ladattava sovellus kielten kääntämistä varten. Sovelluksen käyttäminen on hyvin yksinkertaista: ota kohteesta valokuvakuva puhelimellasi, anna sovelluksen tunnistaa se ja lue käännös. Sovellus tukee 46 eri kieltä. 

 Käytätkö sinä jotain tunnistavaa sovellusta päivittäin? jaa vinkkisi!


 


 Lue lisää:
0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa