Uutta Samsungilta – Galaxy Unpacked 11.8.

  • 16 November 2021
  • 6 kommenttia
  • 4 katselukertaa


 


Samsung järjestää seuraavan Galaxy Unpacked -julkistustilaisuutensa verkkotapahtumana keskiviikkona 11. elokuuta kello 17 Suomen aikaa. Julkistustilaisuutta pääset seuramaan suoraan Samsungin sivuilta sekä alla olevan livestreamin välityksellä. Ennen virallista julkistusta olemme saaneet lukea ja nähdä paljolti spekulointia mitä Samsungin uutuudet tulevat olemaan. Puhetta on ollut esimerkiksi Galaxy Z Fold ja Galaxy Z Flip -puhelinsarjojen seuraajista, uudesta Galaxy Watch 4 -älykellosta ja Galaxy Buds 2 -kuulokkeista. Jää nähtäväksi, miten nämä huhut pitävät paikkansa!


  


 


Jatketaan spekulointia ja keskustelua täällä Yhteisön puolella! Onko aikomuksenasi seurata julkistustilaisuutta livenä? Onko sinulla jotain odotuksia Samsungin uutuuksien suhteen? 


 


Edit: Samsung Unpacked -tilaisuudessa 11. elokuuta julkistettiin monia odotettuja uutuuksia. Päivänvalon näkivät markkinaa mullistavat Galaxy Z Flip3 ja Galaxy Z Fold3 -puhelimet, upeat Galaxy Watch 4 ja Galaxy Watch 4 Classic -älykellot sekä vastamelulla varustetut Galaxy Buds2 -bluetooth-kuulokkeet. Kaikki uutuudet löytyvät nyt myös verkkokaupastamme.


 


 


Lue myös6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Taitaa juuri mennä töiden merkeissä julkkari, joten jää jälkeenpäin kurkattavaksi, mitä Samsung tarjoaa. Ainakaan uutta Note-puhelinta ei ole tulossa. Ehkäpä S21 FE sieltä tulee, mutta kyseisessä laitteessa on huhujen mukaan monta kysymysmerkkiä. Globaali sirupula on kai haitannut Snapdragon 888 -piirien saatavuutta, joten huhut kertovat Sampan valinneen Exynos 2100 -piirin, mutta FE-mallit ovat pääsääntöisesti olleet meilläkin Snapdragon-pohjiaisia. Kahdesta vaihtoehdosta Snapdragon on se parempi. Sitä samppa myy vain Jenkeissä ja Koreassa, muille saa kelvata Exynos, joka on hieman heikompi. Ironisesti tuossa videotrailerissa Samppa kysyy itseltään, onko hyvä riittävän hyvää?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

No niin, h-hetki alkaa olla lähellä! Ketäpä linjoilla ja kuka tulee kuulolle ja näölle (?) klo 17 alkaen tsekkaamaan mitä Samsung meille tänään tarjoilee?


Pitävätkö huhupuheet ja spekuloinnit paikkansa? 

Pitäähän se katsoa vaikka kaikki jo vuotanut nettiin 🙂>

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Ensimmäisenä esittelyssä Galaxy Watch 4, josta täällä jo olemme spekuloineetkin! Kuulostaapa kyllä houkuttelevalta kaikkine ominaisuuksineen⌚>

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Esittelyssä juuri Galaxy Z Fold3 ja Z Flip3 -puhelimet. Ainakin näin isonäyttöisistä, mutta silti kompakteista puhelimista pitävälle vaikuttavat varsin kiinnostavilta!

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Tuliko fiiliksiä joistain esitellyistä uutuuslaitteista?


 


Itseäni etenkin loppupuolella esitellyt nappikuulokkeet kiinnostaa, sillä tällä hetkellä en omista kuin massiivisen kokoiset kuulokkeet, ja Galaxy Buds 2:n ominaisuudet, kuten taustahälyn suodatus, akunkesto ja ketterä käyttö puheluiden ja musiikin ym. kuuntelun välillä vakuuttivat. Tässä vielä jakoon tuoreeltaan Unpacked-tilaisuudessa julkistettujen Galaxy Z Fold3:n ja Z Flip3:n, Galaxy Buds 2 -kuulokkeiden sekä Galaxy Watch 4 -kellojen esittely.

Vastaa