UUTTA SAMSUNGILTA - Galaxy Unpacked striimataan virtuaalisena 5.8.

  • 16 November 2021
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

 

 

Samsung järjestää seuraavan Galaxy Unpacked -julkistustilaisuutensa verkkotapahtumana keskiviikkona 5. elokuuta kello 17. Käy ilmoittautumassa mukaan, jos haluat kuulla Samsungin uutuuksista ensimmäisten joukossa.

 

Viidakkorumpujen pärinä sen kuin kiihtyy! Onko aikomuksenasi seurata julkistustilaisuutta livenä? Onko sinulla jotain odotuksia Samsungin uutuuksien suhteen? Tsekkaa teaseri ja kommentoi alle!

 

 

Tulemme päivittämään tarkempaa tietoa Samsungin uutuuksista sekä saatavuudesta ja hinnoittelusta tänne Yhteisöön, eli pysyhän kanavalla!

 


5 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +12

Kuka katsoi Galaxy Unpacked -striimin?

 

Käy lukaisemassa juttu uusista Note-sarjan puhelimista Note20 5G ja Note20 Ultra 5G:stä. Ne ovat juuri ilmestyneet julkistustilaisuuden myötä verkkokauppaan ennakkomyyntiin!

 

Myös Galaxy Tab S7 ja S7+ ovat nyt ennakkomyynnissä ja niidenkin esittelyn löydät laite-esittelyosiosta

 

 

 

 

Nyt myös Galaxy Buds Live -bluetooth-kuulokkeet ovat ennakkotilattavissa verkkokaupastamme! Lukaise kuulokkeiden tarkempi esittely.

 

Mikäli ennakkotilaat Samsung Galaxy Note 20 -sarjan puhelimen, saat Galaxy Buds Live -kuulokkeet Samsung Members -sovelluksen kautta hintaan 9,90 €. (Normaali hinta 189 €)

 

Onkos sinulla lähtenyt jokin Samsungin uutuuksista ennakkotilaukseen? :smileyhappy:

Samsung Galaxy Watch 3 -älykello on tuotu tarjolle kahdessa koossa. Ennakkotilauksen pääset tekemään verkkokaupastamme. Lukaise älykellon tarkempi esittely!

Tässä mun video mm kellosta:

Tässä mun video Note 20

Vastaa