Esittely

Uutta televisiovalikoimassamme - Nokian älytelevisiot

 • 16 November 2021
 • 1 kommentti
 • 106 katselukertaa
Uutta televisiovalikoimassamme - Nokian älytelevisiot

Verkkokaupan televisiovalikoimamme kasvoi tunnetun laitevalmistaja Nokian älytelevisioilla. Nokia on monelle varmasti entuudestaan tunnetumpi matkapuhelimistaan, ja tällä hetkellä myös aktiivisesta 5G-mobiiliverkkojen rakentamisestaan. Nokialla on kuitenkin historiaa myös TV-puolelta, sillä aikoinaan yhtiö omisti myös suosittujen TV-merkkien Saloran ja Finluxin osakkeita. 

 

Millaisilla televisioilla Nokia sitten palasi takaisin televisiomarkkinoille? Tutustutaan tässä artikkelissa lisää näiden ominaisuuksiin.

 

laadukas näyttötekniikka ja ääniominaisuudet

 

Nokia-televisioita löydät valikoimastamme jokaisesta kokoluokasta aina pienimmästä 43 tuuman koosta jopa 75 tuuman kokoon asti. Koon valinnassa sinun kannattaa ensisijaisesti kiinnittää huomiota tilaan johon TV tulee, sillä siitä riippuu aina optimaalisin katseluetäisyys. Esimerkiksi 43 tuuman television olisi hyvä olla noin 1,3 metrin päässä, ja 75 tuuman TV olisi hyvä sijoittaa jopa reilun kahden metrin päähän. Muulta muotoilultaan Nokia-televisiot ovat yksinkertaisen tyylikkäitä kapeareunaisella kehyksellä ja sirolla jalustalla.

 

Kaikki valikoimissamme olevat Nokia-televisiot käyttävät LED-näyttötekniikkaa, sekä tukevat 4K Ultra HD -tarkkuutta. Näytön virkistystaajuus yltää aina 60 hertsiin asti ja se kertoo sinulle, kuinka monta kertaa sekunnissa näyttö piirtää kuvan vastaanottamastaan aineistosta. Kaikki nämä ominaisuudet yhdessä Dolby Vision -tekniikan kanssa mahdollistavat elokuvateatterimaisen elämyksen kotioloissa. HDR10-tuen ansiosta TV-kuva on kirkkaudeltaan, kontrastiltaan, sekä värientoistoltaan tarkasti tasapainotettu. Dolby Audio ja DTS-tekniikat puolestaan mahdollistavat laadukkaan äänentoiston ja kokonaisvaltaisen audiovisuaalisen kokemuksen.

 

Nokia-televisiot ovat varusteltu kaikilla tärkeimmillä liitännöillä ja langattomilla yhteyksillä. Televisioissa on peräti neljä HDMI-paikkaa, kuulokeliitäntä sekä paikka RJ45 -Ethernet-kaapelille saadaksesi liitettyä TV:n suoraan reitittimeen tai verkkopistokkeeseen nettiyhteyttä varten.

 

Jos television ominaisuuksissa on sinulle vieraita termejä, TV-sanaston ABC avaa näitä tarkemmin!

 

 

Monipuolisesti viihdettä kotisohvalle

 

Kaikissa Nokia-televisioissa on käyttöjärjestelmänä Android-TV. Tämä tuo saatavillesi kattavan, yli 7000 sovelluksen valikoiman, joista voit valita sinulle mieluisimmat sovellukset ladattavaksi Google Play -kaupan kautta. Ladattavanasi on esimerkiksi lukuisia suoratoistopalveluiden sovelluksia, musiikkisovelluksia, sekä pelisovelluksia koko perheen viihtymiseen. Sisäänrakennettu Chromecast-tuki mahdollistaa myös näytön peilaamisen mobiililaitteeltasi helposti suoraan televisioon.

 

Jotta saat kaiken ilon irti uudesta älytelevisiostasi ja pystyt monipuolisesti hyödyntämään sen viihdeominaisuuksia, kannattaa sinun hankkia myös oman kiinnostuksesi mukaisia suoratoistopalveluita ja sisältöjä katsottavaksesi. Esimerkiksi liittymäasiakkaanamme saat C More -suoratoistotuotteet asiakasetuhintaan. Voit myös tutustua palveluun ennalta, sillä saat C More TV:n liittymätyypistäsi riippuen 3 kk tai 12 kk ajaksi maksutta. C Moren sisällöistä löydät monipuolisesti niin urheilua, leffoja, sarjoja kuin myös piirrettyjä perheen pienimmillekin. 

 

Yleiset tekniset ominaisuudet mallista riippumatta:

 • Näytön tekniikka: LED
 • Kuvan ominaisuudet: 50-60Hz LED (3840 x 2160), 4K HDR10, Dynamic Contrast, UHD upscaling, Dynamic Noise Reduction, Micro dimming
 • Viritin: DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2
 • Käyttöjärjestelmä: Android
 • Äly-TV sovellukset ja ominaisuudet: Google Play -sovelluskauppa
 • Ääni: Dolby Audio, DTS
 • Korttipaikka: CI+ -korttipaikka
 • Liitännät: 4 x HDMI, 2 x USB 2.0, Digitaalinen äänilähtö, AV in, kuulokeliitäntä, RJ45 ethernet,
 • Langattomat yhteydet: Chromecast, Bluetooth, Wi-Fi
 • Myyntipakkauksen sisältö: Kaukosäädin, paristot (kaukosäätimeen), käyttöopas, virtajohto
 • Takuu: 24 kk
 • Asiakastuki: https://www.nokia.com/shop/support/
 • Muuta: Taustavalaistu bluetooth kaukosäädin

 

Saat meiltä televisiot - kuten myös muutkin laitteet tilattua 12-36 kuukauden korottomalla ja kuluttomalla Telia Rahoitus -sopimuksella. 

 

Lue lisää:

 

 

1 kommentti

Kunniamerkki +1

Nokia 32" Android TV tuli hankittua makkariin kodin kolmostelkkariksi, ja on kyllä niin surkea tekele televisioksi, ettei juuri huonommasta väliä. Tv on aivan tolkuttoman hidas reagoimaan yhtään mihinkään, sovellukset tökkii, kaatuilee miten sattuu, Netflix kaatui jopa siitä kun säädin volumea kesken elokuvan. Ei tule toista Nokian telkkaria tähän taloon enää ikinä. 

Vastaa