Valohoitoa syksyyn: Värejä sykkivät kaiuttimet

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 11 katselukertaa Syksy on hyvää vauhtia jo käynnissä; ilmat ovat viilentyneet ja illat ovat koko ajan pimeämpiä. Ihmiset siirtyvät enenevissä määrin sisätiloihin, joten mikä olisikaan parempi kuin hankkia koti-iltoihin pientä värikästä piristystä?   Erilaisia kirkasvalolamppuja löytyy monesta kodista, mutta myös kaiuttimilla voit luoda ympärillesi värikkään tunnelman oman fiiliksen tai kuunneltavan musiikin mukaan. Valoa sykkivät kaiuttimet ovat kotibileiden keskipiste, joten pikkujoulukautta etukäteen ajatellenkin värikäs bilekaiutin voisi varmasti olla myös ajankohtainen hankinta. Verkkokaupastamme löytyy useampikin hyvä vaihtoehto kodin katseenvangijaksi ja bileiden tunnelmannostattajaksi, nappaa tästä itsellesi mieluisin ja nauti väriloisteesta! JBL Pulse 3 - säällä kuin säällä JBL on Yhdysvaltalainen tuotemerkki, joka on ensisijaisesti tunnettu kauittimistaan, mutta valmistaa myös muita äänentoistolaitteita. Tätä nykyä JBL on osa Harman International Industries -yhtiötä, jonka tunnettuihin brändeihin kuuluu esimerkiksi kaiutinvalmistajista myös AKG sekä Harman Kardon. JBL Pulse 3 on muotoilultaan perinteisen JBL-kaiuttimen näköinen pyöreä ja tolppamainen bluetooth-kaiutin, sen erikoisuutena on kuitenkin musiikin tahtiin vilkkuva valoshow.  Eri väristen valoefektien lisäksi JBL Pulse 3 on veden- ja roiskeenkestävä IPX7 -luokituksen mukaisesti. Musiikit voit huoletta pistää soimaan siis vaikka mökkireissulla tihkusateessa tai paljun reunalla, sillä hetkellinen veteen uppoaminenkaan ei ole kaiuttimelle haitaksi. JBL lupaa kaiuttimelle 12 tunnin akunkeston, ja täyteen lataaminen vie aikaa alle 5 tuntia. Sinun ei siis tarvitse huolehtia musiikin loppumisesta ennen aamunkoittoa niin halutessasi. Esiasetetuista ja kustomoiduista valoteemoista voit valita haluamasi valoesityksen musiikkia täydentämään. JBL Pulse 3 hyödyntää JBL Bass Radiator -teknologiaa, joka valmistajan mukaan takaa jykevän ja syvän bassoäänen. Voit liittää kaksi eri laitetta kerrallaan bluetoothilla kaiuttimeen, jolloin pystyt vuorottelemaan musiikin soittamista esimerkiksi kaverisi kanssa. 

  LG PH1 - pieni mutta pippurinen LG on yksi maailman suurimmista teknologiatuotteiden valmistajista. Sen tuotteita voi kotoa löytyä niin ilmalämpöpumpuista kylmälaitteisiin ja pesukoneista taulutelevisioihin sekä älypuhelimiin.  LG:n valmistama PH1 -bluetooth kaiutin tarjoilee kotiin värikästä tunnelmaa myös pelkän musiikin soittamisen lisäksi. Voit määritellä kaiuttimeen kiinteän värin, musiikin tahtiin vilkkuvan värin, tai pehmeän valaistuksen rauhallisemman tunnelman luomiseen. Kaiutin soveltuu hyvin pienen kokonsa ja keveytensä vuoksi myös mukaan otettavaksi. LG lupaa akun kestävän noin 5 tuntia, ja kaiuttimen voit ladata täyteen 3 tunnissa.  PH1:stä löytyy lisäksi mikrofoni, jonka ansiosta pystyt myös halutessasi puhumaan kaiutinpuheluita. Kun puhelu saapuu, voit keskeyttää musiikin ja puhua puhelusi handsfreenä kaittuimen kautta, varsin kätevää! Puhelun jälkeen musiikkisi jatkuu jälleen siitä mihin se puhelun vastaanotettuasi jäi.  LG:n PH1 -bluetooth kaiutin on kaiuttimien edullisimmasta päästä sen tarjoillessa kuitenkin useamman mukavan ja hyödyllisen ominaisuuden musiikin kuuntelun lisäksi. 

 Sony SRS-XB31 ja SRS-XB32 - pitkäkestoista väriloistoa Tunnetulta laitevalmistajalta Sonylta löytyy myös oma mallinsa väriloistoa tarjoilevista kaiuttimista. Verkkokaupassamme on saatavilla tällä hetkellä samasta kaiuttimesta vuonna 2018 ilmestynyt SRS-XB31, sekä tänä vuonna ilmestynyt SRS-XB32. Joitakin viilauksia on tehty uudemmassa versiossa verrattuna vanhempaan, mutta pitkälti kuitenkin kyseessä on sama kaiutin ja viilaukset ovat lähinnä ulkonäöllisiä. Kuten artikkelin aiemmin mainituissa kaiuttimissa - myös Sony SRS-XB -malleista löytyy musiikin tahtiin vilkkuvat moniväriset valotehosteet, sekä sisäinen diskovalo. Valot synkronoituvat automaattisesti musiikin tahtiin ja luovat siten klubimaisen tunnelman kotiin, tai missä ikinä kaiuttimen kanssa liikutkin. Kaiuttimen väloreunuksen väriä voit hyvin myös vaihtaa tunnelman mukaan.  Myös akku kestää hyvin reissuilla ja tien päällä ollessa. Sony lupaa akun keston olevan jopa parhaimmillaan 24 tuntia vakiotilassa, ja 14 tuntia valoefektien ollessa käytössä ja Extra Bass -tilan ollessa päällä. Laitteella on lisäksi IP67 -kestävyysluokitus, joka takaa veden-, iskun-, sekä pölynkestävyyden. Voit halutessasi jopa pestä kaiuttimen tai upottaa sen veteen. Kaiuttimen mukaan ottamista tukee myös se, että laite on hyvinkin kompaktin kokoinen; hieman reilu 20 senttiä pitkä ja reilut kahdeksan senttiä leveä ja korkea. Uudempi SRS-XB32 -malli on valittavissa verkkokaupastamme kolmessa eri värissä; punainen, harmaa ja musta. Aikaisempi SRS-XB31 -malli on puolestaan saatavilla punaisena. 

 Mitä laitteita sinulta löytyy kotoa syksyn ja talven pimeintä aikaa helpottamaan? :smileyhappy: Lue myös: 


 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa