Voita ja testaa Sony Xperia X Compact

  • 22 September 2016
  • 52 kommenttia
  • 11 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10414 kommenttia

 


**EDIT: Ilmoittautuminen kilpailuun päättyi viime yönä. Kävimme ilmoittautumiset läpi ja oli ilo huomata, että halukkaita testaajia löytyi jälleen paljon.


 


Olemme valinneet joukosta kaksi testaajaa ja he ovat @viserran sekä @KaulanenComedy, onneksi olkoon 🙂 Lähetämme heille uudet Xperia X Compact -puhelimet ja jäämme innolla odottamaan testiraportteja matkan varrelta :)


 


Kiitos paljon kaikille osallistuneille 🙂 **


 


 


Haluaisitko voittaa Sony Xperia X Compactin omaksesi? Olet innokas testaaja ja osaat kynäillä mielenkiintoisia laiteartikkeleita tai ehkä jopa arvosteluita videolle?


  


Kerro meille tämän blogin kommentteissa vähintään 30 sanan mittaisella tekstillä tai videolla miksi sinut pitäisi valita testaajaksi ja miksi juuri ko. laite kiinnostaa sinua. Vinkki: arvostamme ertyisesti videoita Hymiö Onnellinen


 


Etsimme kahta aktiivista ja monipuolista testaajaalle. Voittajana teet kuukauden mittaisen testijakson aikana kolme artikkelia tänne Klaaniin meidän kaikkien luettavaksi.


 


Haku alkaa nyt ja päättyy 5.10.2016 klo 23.59. Lue kisan tarkemmat speksit alta klikkaamalla Paljastus-sanaa.


 


Onnea kisaan Hymiö Onnellinen


 


Ps. Haemme parhaillaan testaajia myös Sonyn uusille langattomille vastamelukuulokkeille :)


 


---


 


Lisätiedot Xperia X Compactista Soneran verkkokaupassa sekä Sonyn sivuilla


 


 


Hide contentKilpailun säännöt:


 


Voittajat (2 kpl) valitaan kaikkien tähän blogiin, vähintään 30 sanan mittaisen perustelun kirjoittaneiden tai videon julkaisseiden Sonera Klaanin jäsenten joukosta.


 


Jutut, jotka on julkaistu tässä kirjoituksessa 5.10.2016 klo 23.59 mennessä, huomioidaan kilpailussa. 


 


Valinta suoritetaan 6.10.2016 ja voittajille ilmoitetaan voitosta Sonera Klaanin kautta yksityisviestillä sekä heidän nimimerkkinsä julkaistaan myös tässä blogissa. 
 


Kilpailun voittajat sitoutuvat julkaisemaan voittamastaan puhelimesta tekemänsä kirjalliset artikkelit tai videot tätä varten perustetussa ketjussa (Käyttökokemukset Sony Xperia X Compact). Jos henkilö tuottaa videomateriaalia, hän toimittaa sen ensin Soneralle ja Sonera Klaanin ylläpito siirtää materiaalin Soneran Youtube-kanavalle siten, että siinä tulee esille videon tehneen henkilön Sonera Klaanin nimimerkki sekä hänen Youtube-kanavansa nimi.


 


Laitetestaaja sitoutuu siihen, että hän julkaisee yhden (1) kuukauden testijakson aikana vähintään kolme juttua pituudeltaan 200 sanaa (kirjallinen artikkeli tai video) seuraavista aiheista:


   1. Ensikokemukset pian laitteen vastaanottamisen jälkeen, ja

  2. Käyttökokemukset kahdelta ensimmäiseltä viikolta, ja

  3. Lopullinen arvio, "loppuraportti" kuukauden kuluttua laitteen vastaanottamisesta


 


Testaajien tekemien artikkelien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Kilpailun voittajat voivat testijakson jälkeen joko palauttaa puhelimen Soneralle tai pitää laitteen itsellään, tällöin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan. Palkintoon ei sisälly puhelinliittymää.


 


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Soneralle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Soneralle oikeuden hyödyntää materiaalia Soneran markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Klaani-nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


  


Jos kilpailun voittajat eivät tee kolmea artikkelia Sonera Klaaniin kuukauden testijakson aikana, Sonera veloittaa voittajalta laitteen hinnan joka määräytyy laitteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Soneran henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun.
 


 


52 kommenttia

En keksi mitään muuta kuin sen, että olen turhamainen ja haluaisi hypistellä uutta puhelinta. 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

Mitäs nyt keksisi syyksi 🙂 --- öööö... Sama kuin edellinen että aivan loistava jos pääsisi hypistelee puhelinta ja varsinkin Sonyn laitteeseen jossa suht pieni näyttö mutta suuri akku siihen nähden. Voisi sellainen 2 päivän akku eikä samanlainen kuin S6:ssani. Viimeksi kokeilin Sony Z5 Compactia mutta tässä olisi kiva nähdä mitä Sony on päässyt eteenpäin. Puhelimessa kiinnostaa tämä 23MP kamera joka voisi olla taas oikeasti hyvä :)


 


Speksien ja kuvien perusteella voisi sanoa "Pieni älypuhelin hyvällä kameralla ja akunkestolla"


 


 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Ciao!

 

Rohkea rokan syö vai miten se sitten menikään :smileywink:Sony Xperia Z5 Compact

 

 

Sen tiedän, että minulla on perinpohjaista kokemusta Sony-älypuhelimista, koska kädelläni lepää Sony Xperia Z5 Compact -puhelin. Itse ihastuin Sonyn puhelimien akun kestoon, prosessorin nopeuteen ja kameran tarkkuuteen. Odotan paljon Sonyn uutuuspuhelimelta, joten se tulee oikeasti kovaan käyttöön myös Playstation 4 -pelikonsolin kanssa! :smileyvery-happy:

 

 

 

 

 

Testaus aika sattuu hyvin sillä 1.10.2016 on "kauden" päätöskisa Vaarojen Maraton ja tämän jälkeen on aikaa mennä hetki rauhallisemmin. Suunnitelmissa vaellus hieman alkukantaisemmilla varusteilla omilla reiteillä. Ko reissusta tulee varmasti paljon kuvattavaa, jolloin Xperian kuvaus ominaisuudet pääsee näyttämään mihin niistä on oikeassa luonnossa ja erilaisissa valaistusololoissa. Samalla testaan myös kuinka voi esim. tehdä itärajan korpimaastoissa klaani päivityksiä Soneran verkkoa käyttäen.

 

Yllä olevassa kuvassa näkyy karhu jonka kohtasin mtb-lenkillä. Lähimmillään metsän kuningas oli 18m päässä. Kohtaamisen jälkeen nalle paineli karkuun pellolle ja varmistin pikaisesti ettei sillä ole kaveria mukana, kaivoin puhelimen takataskusta ja odotin että kamera on valmis kuvaamaan ja tarkennuksen jälkeen otso olikin jo aika kaukana. Voisiko kenties Xperialla toimia tälläisten tilanteiden kohdalle sattuessa nopeammin?

 

Ominaisuus mille annan arvoa puhelinta valitessa kameran lisäksi on akun kesto, mikä näyttäisi tässä tapauksessa olevan riittävä. Saas nähdä montako kertaa tarvitsee matka-akkua käyttää pidemmillä reissuilla.

 

Toki puhelimessa on toimittava myös muidenkin ominaisuuksien kuin akun ja kameran. Omassa käytössäni on puhelin alkanut korvaamaan teitokonetta koko ajan enenemissä määrin laskut, sähköposti, kuvan ja videon käsittely, shoppailu, facebook, instagram, twitter, pelailu, uutiset yms. Blogaaminen ja pidempien sähköpostien kirjoittaminen tulee enää koneella tehtyä.

 

"Xperia-Compact on kuin luotu liikkuvaan elämäntapaan", tämä laite tulee ainakin liikkumaan monella eri tavalla, mikäli minut valitaan testaajaksi. Luvassa on myös ainutlaatuisia videoita puhelimen testauksesta.

 

Olen aikuis opiskelia , käytän xperia 2 puhelinta muistiinpanojen kuvaamiseen ja lähetän ne sähköpostiini , josta voin tulostaa ne ulos , näin vähennän paljon käsin kirjoittamista .

Vapaa ajalla metsästän ja käytän hyvin paljon metsä karttoja , metsässä tulisi testattua kosteuden kestävyys ja akun kestoa perusteellisesti .

voin vertailla hyvin xperia 2 :sta xperia x compactiin ja päivittää kaikki havaitsemani parannukset myös korpiolosuhteissa niinkuin kameran käytettävyydessä opinnoissa.

Soneran pisteessä käynyt "tuhannet" kerrat hypistelemässä ja ihastelemassa Sonyn Xperiaa, mutta en ole vielä rohjennut ostaa. Tutkaillut kameran ominaisuuksia, ja kaikkea mitä seniori käyttäjäkin tarvitsee vaikkei olekaan mikään "nippelimaanikko". Mutta tulee vielä päivä kun marssin lopullisesti myyntipisteeseen ja sanon vain lauseen: tahdon ostaa Sonyn Xperia luurin.

Moi.Lähdin opiskelemaan vielä"vanhoilla päivillä media-alaa/valokuvausta,harrastan myös luonnossa liikkumista,kalastusta ja maastopyöräilyä.Travitsisin uutta kunnollista puhelinta,jossa on hyvä kamera reissuillani tiedonsiirtoon ja kuvadokumentointiin.

Pidän matkapäiväkirjaa kalastusreissuistani ja eritoten tätä varten tarvitsisin kunnon puhelimen hyvällä kameralla sekä video-ominaisuuksilla(minulla on vanha nokialainen joka ottaa erittäin suttuista kuvaa jos vertaa nykypäivän puhelimiin),järkkäriä on vaikeampi kuljetella vielä kaikkien kalastustavaroiden lisäksi joilla ja järvillä.Akun kesto on myös tärkeä ominaisuus korvessa ollessa,joten tämä puhelin tulisi tehokkaaseen käyttöön  :)

Olisin erinomainen testaaja,sillä mediatekniikan opiskelijana omaan taidot ja välineet monipuoliseen ulosantiin eri formaateissa. Myöskin olen monipuolinen testaaja johtuen vaihtelevasta taustasta erilaisten laitteiden kanssa. Myöskin tuttavapiirini laitteet ovat vaihtelevia, joten vertailusta saisi erittäin monipuolisen.
Käyttökokemuksia voisi myöskin saada eri tyyppisiä samassa paketissa, sillä perhessä on itseni lisäksi avopuolisoni ja eri ikäisiä lapsia. Toisensuuntaisen vertailukohdan saisi isästäni, sekä muutamasta muusta teknisesti edistyneestä eläkeläisestä. Joten kaikki ikäryhmät tulisi katettua.

Siksi minut pitäisi valita.

haluaisin tän itelle sillä oon todellakin aktiivine älyluurin käyttäjä,luuri on aina kädessä ja käytän useampia toimintoja paljon,kuten kuvaan runsaasti,videoita otan,pelailen some ym ym. tässä puhelimessa arvostaisin kameraa joka vaikuttaa aivan mahtavalta,koska kuvaan paljon!!erittäin innoissani siis testaisin tätä!!!

Olen hemmetin epäilevä, mutta kehun, kritisoin sekä arvostelen aina totuudenmukaisesti. Näin ollen pidän itseäni parhaana mahdollisena arvostelija. Uskallan tarttua uuteen, tuntemattomaan hetkeen tai kokemukseen mukaan aina täysillä.

 

Miksi puhelin on itselleni niin tärkeä? Koska puhelin kulkee arjessa mukana. Vastailen sähköposteihin ja viesteihin, teen muistiinpanoja, otan valokuvia, katson videoita, kuuntelen musiikkia sekä hyödynnän sitä opiskelussa. Näin ollen tahdon, että puhelin on käytännöllinen arjessa.  Näin ollen mm. akun kesto on tärkeä puhelimessa. Onko sitä Sony:lla?

 

Itselläni ei ole kokemuksia Sonyn puhelimista. Näin omalta kannaltani katsoisin, että olisi mukava lukea myös sellaisen henkilön arvosteluja, joka on ennen käyttänyt aivan eri valmistajan merkkiä. Olisi helppo samaistua arvostelijan kokemuksiin. Oliko helppokäyttöinen vai ei? Jouduitko turvautumaan muiden henkilöiden apuun? Mitä parantaisit puhelimessa? Sopiva koko? 

 

Itse arvostelisin puhelinta monipuolisesti eri näkökulmista, tottakai omien kokemusten perusteella!

 

 

PS: Loppuun vielä kuva viime kesän kalastusretkeltä (kuva otettu puhelimella). :)

Puhelimet ovat pitkäaikanen intohimoni. Ensimmäisen älypuhelimeni hankin 8 vuotta sitten, ja siitä lähtien olen tiiviisti seurannut puhelinten kehitystä: miten puhelinten suoritusteho on kasvanut, miten verkot ja liitettävyys ovat kehittyneet, miksi puhelinten näytöt kasvavat ja mitä eri puolia asiassa on...

 

Ystäväni usein pyytävät minulta suosituksia, minkä puhelimen he ostaisivat - koska tiedän mitä he etsivät. 

Osaan arvioida puhelimen sopivuutta sen käyttäjän näkökulmasta: erilaiset ihmiset haluavat puhelimeltaan hieman erilaisia asioita. Joku saattaa tarvita suuren näytön, tehokkaan suorittimen ja paljon muistia, koska haluaa maksimaalisen hyödyn kapulastaan. Toinen taas arvostaa kestävyyttä ja pitkää akkukestoa, jolloin näyttö saisi olla hieman pienempi ja prosessori mieluummin 2-ytiminen paljon kuluttavan 4-ytimisen sijaan.

 

Tiedän, mitä insinöörit ovat ajatelleet puhelinta rakentaessaan. Tiedän mitä ohjelmistokehittäjät ovat ajatelleet käyttöliittymää muotoillessaan. Siksi osaan myös arvioida miten hyvin he ovat siinä onnistuneet.

 

Kuten sanoin, puhelimet ovat intohimoni. Siksi olisi kunnia päästä kokeilemaan X Compactia.

Haluaisin päästä testaamaan Sonyn puhelinta, koska iPhone, Samsung, Nokia ja Honor ovat niin nähtyjä. Haluaisin ottaa selvää onko Sonysta vertaa näille merkeille. Puhelimessani kiinnostaa erityisesti luvattu pitkäkestoinen akku, käytän paljon someja, kuten Whatsapp, snapchat ja instagram, jotka kuluttavat ihan kiitettävästi akkua. Lisäksi olen kiinnostunut ottamaan selvää Sonyn kamerasta, koska siinä on niin hulppeat megapikselit. Kaiken lisäksi puhelin on tyylikäs niin ottaisin vaikka samantein testiin. ?

Hide content

 

Vielä hetken pystyy ulkonakin liikkumaan ennenkuin tulee se valkoinen ajankohta vuodesta ja pitää käpertyä viltin alle sohvan nurkkaan pysyttelemään lämpimänä. Sitä odotellessa Sonyn Xperia X Compact vaikuttaa laitteelta, jolla pidemmälläkin reissulla ei tarvitse miettiä loppuuko akku vai ei ja joka menee kätevästi mukaan taskuun juoksulenkille SportsTrackeria pyörittämään. Vielä jos on mahdollisuus ottaa loistavia kuvia samaan syssyyn, niin mikäpä sen parempaa?

 

Vaimoni hankki ensimmäisen kännykän v. 1993, se oli sellainen halko, sillä voi soittaa ja ottaa vastaan puheluja.

Sen jälkeen hän ei ole nukkunut yhtään yötä, etteikö kännykkä olisi käden ulottuvilla. Päivät se kännykkä on sitten kädessä.

V. 2004 hän hankki ensimmäisen Sonyn, sillä on kuvattu tuo liitteenä oleva video. Se oli huippua silloin.

Sen jälkeen hänellä on ollut ainakin 2 kännykkää saman aikaisesti, ihan vaan mielenkiinnosta, vertaillut niiden ominaisuuksia. Viime vuodet ollut iPhonen paras malli ykköspuhelimena, mutta siinä sivussa on ollut Windows- ja Android puhelimia, välillä kolmekin yhtäaikaa. Niissä on testailtu träkkereitä, paikanninsovelluksia yms. välillä hermostumiseen (minun) saakka. Itse olen pitänyt Androidin huippumalleja vuoden vaihtovälillä, mutta jostain syystä Sony ei ole osunut kohdalle, niin kuin ei vaimollakaan sen 2004 olleen laitten jälkeen. (Taisi muuten tuo samainen videon tyttö saada sen toimintakelvottomaksi.)

Nyt tekisi kovasti mieli päästä kokeilemaan josko nyky Sonylla saisi hieman parempia videoita kuin tuo liitteenä oleva. Joten laittakaapa vaimolleni yksi Sony testattavaksi (ei sen puoleen, kyllä minullekin kelpaisi). Hän innolla tutkisi ja testaisi, enkä epäile, ettemmekö yhteistyönä saisi ihan kunnolliset arvostelut ja raportit aikaiseksi.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

 Tuo video ei näy, valittaa olevan yksityinen video. :(

Hei,

Näkyisiköhän video nyt? Oli tosiaankin merkinnällä yksityinen, mutta nyt pitäisi olla julkinen.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Kyllä nyt näkyy video :)

Sonyn Xperia X sarja oli yhtenä vaihtoehtona kun puhelinta lähdin miettimään, mutta pirulaiset odottivat liian kauan minun makuun näiden tuontia Suomeen ja julkaisua muutenkin. Tätä olisikin hauska päästä kokeilemaan ja miten tuo compact enää tänä päivänä riittäisikään itselle näytön puolesta sillä tottunut jo käyttämään >5" näyttöjä.

 

Viime aikoina onkin päässyt kivasti testailun makuun kun on saanut omaan blogiin kokeiluun niin valvontakameraa, Honor 8 puhelinta, Bosen kuulokkeita ja acerin läppäreitä. Kokeiluista olen aina kertonut omat rehelliset kokemukset ja mietteet laitteesta.

 

Koska noita laitteita tulee testattua niin onkin mietinnässä jonkinlaista "standardia" tai lähinnä yhtenäistä tapaa testata erilaisia laitteita.

minulla on jo ennesteen sony puhelin johon olen ollut erittäin tyytyväinen, nyt kumminkin puhelimeni rupeaa tulemaan siihen ikään että olisi aika ruveta katselaan uutta mallia, enkä haluaisi vaihtaa puhelimen merkkiä, antakaa minulle testaus mahdollisuus

Kunniamerkki +4

Haluaisin testata puhelinta, sillä olen kiinnostunut erilaisista mobiililaitteista, ja kokemusta löytyy monista Android-puhelimista. Testiartikkelien tuottaminen oikeakielisesti ei tuota tuskaa.

 

Tässä laitteessa erityisen kiinnostava on sen kamera. Harrastan valokuvausta, joten kameran ominaisuuksien ja kuvanlaadun arviointi ei tuota ongelmia. Lisäksi on kiintoisaa testata, miten Sonyn tuunaama Android poikkeaa puhtaammasta Androidista, johon olen tottunut. Näin maalaisena ja pitkien matkojen taivaltajana olisi mukava testata myös puhelimen kuuluvuutta sekä Sonyn virransäästöominaisuuksia.

En oikeastaan usko, että tuosta puhelimesta on mihinkään. Sony menee kokoajan vain huonompaan suuntaan uusissa puhelinmalleissaan, lähdetty liikaa iPhonen matkintalinjalle. Puhelimen pienuus myös epäilyttää. Noh, olisi mukava tietää onko epäilykseni aiheellisia vai ei.

Uudistan hakemukseni: olisin hyvä tämän tuotteen testaaja: matkapuhelimet ovat kiinnostaneet jo ajoista entisistä. Verrokkilaitteina toimisi nykyinen laitteeni Z3 comp ja edellinen Z5 comp, jonka jouduin luovuttamaan tyttärelleni. Hävisin huutoäänestyksen. Tämä on täytevirke.

uutta puhelinta tekis mieli jossa akku kestää ja on muutenkin hyvät ominaisuudet ja tarpeeksi tallennustilaa

Yksinkertaisesti haluaisin päästä testaamaan puhelimen ominaisuuksia ja kuinka se sopii aktiiviselle puhelimen käyttäjälle joka harrastaa kuvausta, bloggaamista . Puhelimestä ei varmasti jäisi mikään testaamatta. Tämän hetkinen puhelimeni on iphone 4s joka on ollut suhteellisen hyvä mutta ei tarpeeksi hyvä nykyiseen menoon. Sony tulisi kovaan testaukseen esim kuvien ottamisen suhteen ja  somen käyttämisessä ,sovellusten käytössä ja monessa muussa .

Puhelinta tulee käytettyä moniin eri tarkoituksiin, joten päästessäni. testaajaksi, osaisin varmasti kertoa laajalti mielipiteitä kyseisestä laitteesta. Kirjoittelu on muutenkin mukavaa, joten klaanilaiset saisivat monipuolisia arvioita/juttuja. Testaisin sitä myös avannossa.

Vastaa