Xiaomi Redmi Note 11S 5G – peruspuhelin pitkällä akunkestolla

  • 6 September 2022
  • 0 kommenttia
  • 27 katselukertaa

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +15

 

Kevään kynnyksellä julkaistu Xiaomi Redmi Note 11S 5G on tyylikäs ja isokokoinen edullisemman hintaluokan puhelin, joka on varustettu tehokkaalla suorituskyvyllä, 5G-yhteydellä ja kolmoiskameralla. Puhelin on erinomainen vaihtoehto peruspuhelinta hankkivalle ja sellaiselle, joka arvostaa suurta akkukapasiteettia, nopeaa latausta ja hyviä kameraominaisuuksia, mutta ei kuitenkaan ole valmis maksamaan lippulaivamallien huippuominaisuuksista.

 

Iso näyttö kattavilla kameraominaisuuksilla

 

Xiaomi Redmi Note 11S 5G on varustettu 6,6 tuuman näytöllä ja siinä on Full HD+-tarkkuus, sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Koska näyttö tukee DCI-P3-väriavaruutta, on sen kerrottu tekevän kuvanlaadusta eloisan. Näytön kosketusherkkyys on 240 hertsiä, joka on sama kuin esimerkiksi OnePlus 8T -puhelimessa. Näinkin hyvätasoinen kosketusherkkyys ottaa näytön kosketukset vastaan reaaliaikaisesti ja hyvin pienellä viiveellä. Lisäksi näyttö on varustettu erillisellä auringonvalo- ja lukutilalla. Tyylikäs ja ehkä jopa massiivinenkin kamera-alue on sijoitettu suorakaiteen muotoon puhelimen takaosaan ja pistemäinen etukamera on näytön yläreunan keskiosassa. Pistemäisen etukameran hyötynä on, että se vie vain hyvin vähän tilaa näytöstä. Pääset siis hyödyntämään näytön pinta-alaa mahdollisimman paljon.

 

Takaosan kamerakohoumasta löytyy 50 megapikselin pääkamera, kahdeksan megapikselin ultralaajakulmakamera ja kahden megapikselin makrokamera. Kameraohjelmisto sisältää myös laajan paketin erilaisia filttereitä kuvien ja videoiden taltioimiseen.

 

Iso akku varmistaa pitkän käyttö-ajan

 

Puhelimen tehoista vastaa MediaTekin kehittämä Dimensity 810-järjestelmäpiiri, joka mahdollistaa myös 5G-yhteyden. Järjestelmäpiirissä on käytetty erityistä virransäästötekniikkaa, joka vähentää virrankulutusta ja näin akku kestää pidempään. Akku on kooltaan 5000 mAh ja lataus onnistuu mukana tulevalla 33 watin pikalatauksella. Akun kerrotaan latautuvan tyhjästä täyteen noin reilussa tunnissa. Yhdellä latauksella voit katsoa videoita jopa 22 tuntia, kuunnella musiikkia 170 tuntia, pelata 12 tuntia, tai puhua 26 tuntia. Puhelimen muistina toimii UFS 2.2, jonka ansiosta sovellusten asentaminen ja avaaminen sujuu jouhevammin. RAM-muistia laitteessa on 4 gigatavua ja tallennustilaa 128 gigatavua.

 

Tärkeimmät tekniset tiedot:

 

Näyttö: 6,6" IPS LCD, Full HD+, 90 Hz virkistystaajuus

Resoluutio: 2400 x 1080

Etukamera: 16 Mp (f/2.45)

Takakamerat: 50 Mp pääkamera (f/1.8) + 8 Mp ultralaajakulma + 2 Mp makrokamera

Käyttöjärjestelmä: Android 11 ja MIUI 13

Järjestelmäpiiri: MediaTek Dimensity 810

Käyttömuisti: 4 Gt

Tallennusmuisti: 128 Gt

Akku: 5000 mAh

Mitat:  163,56 x 75,78 x 8,75 mm

Paino: 195 g

Muuta: Sormenjälkilukija kyljessä, Kasvojentunnistus, microSD muistikorttipaikka, stereokaiuttimet, 3,5 mm -ääniliitäntä, kaksi SIM-korttipaikkaa. 

 

 

Xiaomi Redmi Note 11S 5G on tilattavissa verkkokaupastamme. Värivaihtoehtona on musta. Myyntipakkaus sisältää puhelimen lisäksi laturin, USB-C-kaapelin, SIM-työkalun, suojakuoren, pikaoppaan ja takuukortin. 

 

Lue myös nämä:

 

- Xiaomi 12 ja 12 Pro – huippuominaisuuksia tyylikkäissä kuorissa

- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G tarjoilee laadukkaita kameraominaisuuksia sopivaan hintaan

- Xiaomi 11 Lite NE 5G – laatupuhelin herkullisissa väreissä

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa