Android 11 -päivityksen jälkeen osassa toiminnallisuuksista häiriöitä

  • 14 November 2021
  • 8 kommenttia
  • 9 katselukertaa

Android 11 päivittymisen jälkeen osa puhelimen latureista lopetti toimimisen, puhelin pitää sulkea ja avata uudelleen ensin. Myös MMS viestit eivät kulje. Onko neuvoa? Edit SannaMKoo: Otsikkoa hieman tarkennettu


8 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +18

Hei,

 

mikä puhelin on kyseessä? Merkki ja malli, kiitos. 

Nokia 7.2. viestit jumitti aikansa mut nyt ne lähti. Mut tuo laturihomma on outo.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Onpa kyllä erikoinen tilanne. 🤔> Jos on käynyt niin että uudessa päivityksessä on tullut joku bugi, niin aika nopeasti päivitykseen tulee korjaus, joka korjaa aiemmat ongelmat. Päivitysilmoituksissa näkee tämän tuosta "virheenkorjaus" -ilmoituksia.  Seuraillaan tuleeko tähän ketjuun muita, joilla olisi kenties sama ongelma. 

Jep, eipä sitä oikein muuta voi kuin jäädä seurailemaan. Ekaksi tosiaan luulin että johto tai pistoke rikkoontunut mutta kun uudelleen käynnistyksen jälkeen lataus pelittää niin henkimaailman puolelle menee. kiitos vastauksesta !

https://www.io-tech.fi/uutinen/hmd-globalin-odotettu-android-11-paivitys-nokia-6-2lle-ja-7-2lle-toi-mukanaan-myos-ongelmia/

Korjauspäivitystä odotellessa? Joku kirjoitti jossain foorumilla että kun ei lataa ihan täyteen akkua niin se lataus lähtee pelittänään myös seur. kerralla. En tiedä toimiiko, Pitänee kokeilla.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

@Amazon1  kirjoitti:

Korjauspäivitystä odotellessa? Joku kirjoitti jossain foorumilla että kun ei lataa ihan täyteen akkua niin se lataus lähtee pelittänään myös seur. kerralla. En tiedä toimiiko, Pitänee kokeilla.


Tai käyttää puhelinta kiinni/lataa sammutettuna. Tytön puhelimessa sama ongelma ja taisi olla Whatsapp videopuheluissakin jotain häikkää, tosin voi johtua huonosta yhteydestäkin. Toivottavasti saataisiin pian korjaava päivitys 🙄>

Odottelin aikani Nokian korjauspäivitystä 7.2 luuriin android 11 päivityksen jälkeen. Kun ongelmat eivät poistuneet, tein hard resetin. Sen jälkeen luuri on toiminut. Toki hard resetin jälkeen puhelimen kustomoiminen entiseen kuosiin vie melkoisesti aikaa.

Vastaa