Chromecast ja sen yhteensopivuus televisioon

  • 17 February 2019
  • 5 kommenttia
  • 14 katselukertaa

Minulla on LG:n televisio, joka on mallia D2350DM. Haluaisin liittää huawei-tablettini tähän. Tietääkö kukaan voiko Chromecastin liittää tähän televisioon?  Edit SannaMKoo: Otsikkoa hieman tarkennettu


5 kommenttia


@Iidaamaliaaa@  kirjoitti:


Minulla on LG:n televisio, joka on mallia D2350DM. Haluaisin liittää huawei-tablettini tähän. Tietääkö kukaan voiko Chromecastin liittää tähän televisioon? 


Voi.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Hei @Iidaamaliaaa ja tervetuloa Telian yhteisöön!  Jos televisiosta löytyy vapaa hdmi-liitäntä niin Chromecastin voi liittää siihen (jos löytyy vielä usb-liitäntä niin Chromecast voi ottaa siitä suoraan virran tai sitten verkkovirrasta mukana tulleella pistokkeella).Sitten vain Google Home sovellus Play kaupasta Huawei tablettiin ☺️?

Hei! Kiitos todella paljon vastauksesta!! :)

Osaisitko vielä kertoa, kun siirsin tämän television, mihin chromecast tulisi, ylä kertaan ja meillä ei ylä kerrassa ole siis mitään antennijohtoja, joten televisiossa on siis vain virtajohto, joka käynnistää television, mutta ei siis pysty mitään kanavia katsoa(ei siis ole singnaalia). Toimiiko chromecast silti? Vai pitääkö televisiossa toimia myös esim kanavat että se toimii? 

Kyllähän se toimii ilman antennijohtoa. Kun Chromecast on asennettu ohjeiden mukaisesti, valitset vain oikean HDMI-lähteen kaukosäätimellä (esim. HDMI 1, HDMI 2), niin kuvan pitäisi tulla näkyviin.

Vastaa