Chromecast with Google TV HD

  • 30 September 2022
  • 1 kommentti
  • 51 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Tilasin siis meidän HD-ei-älytelkkariin uuden Chromecast with Google TV HD version suoraan Google Storesta. Hintaa sille tuli vain 43 euroa ja kotiin asti toimitettiin.

Meillä oli ennestään tavallinen Chromecast, jota ohjattiin puhelimen kautta. Mutta tämä uusi Chromecast on kyllä kätevä, kun sitä voi ohjata mukana tulleella kaukosäätimellä 🤓>

 

 

 

 

Pakkauksen sisältö avattuna :

 

Eli : Chromecast, C-usb-kaapeli, laturi, kaukosäädin, paristot (kaukosäätimeen) ja ohjekirjanen.

 

Asentaminen sujui aika helposti ja tuli heti myös järjestelmäpäivitys.

Samanlailla kuin entinen Chromecast piti liittyä kodin wifi-verkkoon, tosin nyt tähän pystyi valitsemaan 5GHz:n taajuuden. 

 

Kirjauduin omalla Google tililläni ja laitteessa oli valmiina muutama sovellus. Hain sovellus haulla lisää sovelluksia, laitteesta löytyikin kohta : Sovellukset muilta laitteiltani.

Kun kaikki haluamani sovellukset olivat asentuneet, niin aloin kirjautumaan niihin. Joihinkin piti syöttää käyttäjätunnus ja salasana, joihinkin pääsi kätevästi joko QR-koodilla tai 6-merkkisellä koodilla nettisivun kautta kirjautumaan.

 

Löytyipä sovellusten joukosta myös Telia TV (Beta-versio, mutta toimiva).

 

 

Nyt katselen Telia TV:stä Frii -kanavaa 😀>

 

 

On helppoa, kun televisiota voi ohjata kaukosäätimellä : TV:n ulostuloa, volumea, kiinni tai auki ja tarvittaessa Google Assistentin avulla ☺️


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Chromecast-pulikka on kyllä kätevä laitos, sillä tekee tyhmästä telkkarista älykkään. Monesti tuo älykkyys cast-laitteessa on parempaa kuin jossain TV-valmistajan tuotteessa. Toki käyttötiedot menevät Googlelle ja he tekevät niillä varmaan mitä tykkäävätkään. Tuskin kukaan jaksaa sopimusehtoja niin tarkkaa syynätä.

Vastaa