Google Pixel2 ja Pixel2 XL Suomeen!

  • 5 October 2017
  • 5 kommenttia
  • 50 katselukertaa

Katsoin eilen Googlen suoran”keynoten” heidän uusista tuotteistaan jotka sisälsi mm. pixelbookin, eli kannettavan ja tabletin eränlainen hybridi mihin sivulle julkaistiin myös erikseen ostettava Pixelkynä, plus monta muuta älykoti varustetta. Kiinnostavin oli ehdottamasti mielestäni uudet Googlen älypuhelimet Pixel2 ja Pixel2 XL, mitkä ovat päivitetyt versiot edellisvuoden Pixeleistä. Harmi ettei Suomi ole julkaisu maissa niinkuin esim. iPhonen lailla. Viime Pixel tuli verkkokauppaan myyntiin keväällä. Olisi mukava jos Pixel puhelimet tulisivat myös Suomeen samalla tavalla eli heti julkaisun jälkeen. Suomessa on ehdottamasti käyttöä ”puhtaalle” Android puhelimelle! Olen itse Applen käyttäjä ja luultavasti pysyn siinä ekosysteemissä vielä jonkin aikaa. Kaikki on sen verran hyvin optimoitu pitkin kotia! Olisi mukava kokeilla jotain uutta! Siksi ajattelin tilata tuon Pixel 2 XL puhelimen. Luultavasti jonkun tutun kautta se onnistuu! Britanniassa se on esimerkiksi myynnissä nyt ja Saksassa muttei muissa Euroopan maissa mikä on ikävää. Suomessa on aina ollut mahtavat puhelin valikoimat! Jos meillä on Mi MIXit ja Huaweinkin puhelimet myynnissä niin miksei myös Googlen Pixelit! Ensimmäinen sai erittäin hyvät arvostelut ja tässä uusimassa on kameratestaajien mukaan paras älypuhelin kamera maailmassa. Se sai 98 pistettä mikä on korkein, esim IPhone ja Samsungin lippulaiva puhelimet ovat saaneet 94. Onko Telialla mahdollisuus saada sopimus Googlen kanssa noista! Kysyntää on! Se selviää kaikista foorumeista ja asiantuntijoista joiden kanssa olen ollut yhteyksissä! Laittakaa kommenttia tähän jos haluaisitte enemmän infoa Pixelistä ja /tai haluaisitte sen tänne Suomeen! En tiedä miten verkkokauppa sai siihen ”yksinoikeuden”. Tai ainankin he ovat ainoat sitä myyvät! Toivottavasti saataisi tuo uusin tänne Suomeen ennen ensi kevättä tai ylipäätään! Hyväpuoli siinä on että päivitykset tulevat automaattisesti siihen ensimmäisenä, puhdas Android kokemus plus kaikkea muuta suhteelliseen hintaan! Jos haluatte voin tehdä siitä syvällisemmän arvostelun sen toiminnoista, specseistä jne jne! Jos teitä kiinnostaa niin tosiaan laittakaa kommenttia 🙂. Kiitos tältä erää! Rauhaa&Rakkautta ??


5 kommenttia

Moi @Messia! Uudet Pixel-mallit vaikuttavat kyllä erittäin mielenkiintoisilta ja päteviltä luureilta! En osaa äkkiseltään sanoa, ovatko ne tulossa valikoimiimme, mutta pistän kyselyä eteenpäin. Palataan asiaan kunhan saan lisätietoja :)

Minä ainakin harkitsen vakavasti XL 2:n tilaamista Big Apple Buddyn kautta kun sitä ei oikein tunnu muuten Suomeen saavan. Olis tietty parempi jos sen vaikka Telian kautta sais.

Hei IlariJR, oletko saanut vastausta Pixel II saatavuuteen? :)

Moi @Internaut! Pahoittelut että vastauksessa kesti. Sain sen verran lisätietoja, että alkuvaiheessa Googlen uudet Pixel-puhelimet saapuvat Australiaan, Kanadaan, Saksaan, Intiaan, Isoon-Britanniaan ja Yhdysvaltoihin. Muista maista ei ole ikävä kyllä tietoa tässä vaiheessa.

Kunniamerkki +2

Itse olen käyttänyt aiemmin mailboxde.com-palvelua, ja tilannut puhelimen Saksan Play Storesta. Hyvänä puolena se, että laturit toimivat suoraan ilman adaptereita ja on EU-laite. Hintakin oli mielestäni edullisempi kuin jenkkilästä tilattuna. Nytkin Pixel 2 XL tilauksessa, tosin kahden vaiheilla josko peruisi ja odottelisi miten tuo näyttökohu etenee.

Vastaa