google play lataaminen.

  • 15 October 2016
  • 5 kommenttia
  • 5 katselukertaa

Hei! Puhelimessani on vajaat 200mt vapaata muistia ja haluaisin ladata lisää ohjelmia. Yksi ohjelma josta olen kiinostunut vie vajaat 30mt tilaa. Lataus aina peruuntuu ja puhelin sanoo että: "Lataus epäonnistui. Laitteessa ei ole riittävästi tilaa." Vaikka näin ei ole. Puhelimeni tekee sitä joka ikinen kerta vaikka yrittäisi ladata hyvin vähän tilaa vieviä ohjelmia. Todella raivostuttavaa. Mitä teen?

5 kommenttia

Luulenpa että tuo 200mt tarkoittaa sinun keskusmuistia eikä tallennustilaa. Voit toki yrittää poistaa joitakin ohjelmia ja sen jälkeen asentaa CCleaner ohjelman, sillä saa lisää tilaa puhelimeen ja tabletteihin. Kannattaa myös poistaa selaimen välimuisti puhelimesta, siitä vapautuu hiukan tilaa.

Olen kokeillut kumpaakin vaihtoehtoa. 🙂

Kokeiles mennä sovellusten hallintaan ja sitten siihen Play kauppa sovellukseen. Tyhjennä välimuisti, kokeile ladata sovellus. Jossei auta, tyhjennä välimuisti ja tyhjennä tiedot. Kokeile taas ladata.
Siirrä muistikortille ohjelmia. Kannattaa myös kokeilla poistaa Gmail tili ja uudelleen luoda se, jos tämä auttaisi hämäämään Play sovellusta.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

Tähän ratkaisuja Googlesta bongailin: http://www.pcadvisor.co.uk/how-to/google-android/3498845/how-fix-androids-insufficient-storage-available-error-message/

 

http://stackoverflow.com/questions/16818049/insufficient-storage-available-even-there-is-lot-of-free-space-in-device-memor

 

http://stackoverflow.com/questions/25332899/android-4-2-2-not-enough-space-on-device-cant-install-apps

 

Mikä laite sinulla on?

Tsekkaa tämä:

 

Vastaa