huawei buds langattomat kuulokkeet


Hei saisinko teilttä komenttia näistä uusista huawei buds langatomista vastamelu kuulokkeista jotka tällä hetkellä myynissä aika edulliseen hintaan, mutta haluaisin teidän mieli piteen näistä kyseistä langattomista kuulokkeista, että onko nämä ostamisen arvoiset kuulokkeet. Toki voisi ehdottaa muitakin vaihto ehtoja tohon 100 euron butjeti luokkaan,  kun itse harkitsen tässä kovasti langattoman kuulokkeiden ostamista.


4 kommenttia

Meinasitko Huawei FreeBuds Pro -vastamelukuulokkeitta? Valitettavasti minulla ei ole kertoa henkilökohtaisia kokemuksia näistä, mutta mitä nyt netissä arvosteluja luin niin ainakin vastamelutoimino on saanut kehuja ja äänenlaadun kerrottu olevan varsin riittävä.

@veikke Tulin vielä mainitsemaan, että jos mietit vielä langattomien kuulokkeiden ostoa, niin olemme tehneet täällä Yhteisössä artikkelin Parhaat langattomat nappikuulokkeet. Suosittelen tutustumaan myös tähän. 🙂>

Hei taas ajattelin teiltä kysy onko teillä mitää hyvää tai negatiivista palautetta näistä huawei  free buds 4 langattomista kuullokkeista, jotaka on ilmeisesti ollut markkinoilla jokin aikaa.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

Odotellaan josko jollain Yhteisön jäsenellä olisi omia kokemuksia ko. mallista. Ainahan se on helpompi tehdä päätöksiä kun joku tuotetta oikeasti käyttävä kertoo kokemuksistaan. 

Vastaa