Huawei LTE CPE B593

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 13 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Soneran liittymä ja em. laite. Toimiiko siinä WPS-yhteys. Yritän yhdistää mitsubishin ilmalämpöpumppuun. Ei tahdo onnistua. Missä vika??

3 kommenttia

Hei Lpekka55!

Kiitos viestistäsi ja hyvästä kysymyksestäsi. Langattomien verkkojen suojauksessa käytetyn WPS-tekniikan avulla ilmalämpöpumpun hallinnoiminen ei taida onnistua.

Ilmeisesti ilmalämpöpumpussa on WLAN-yhteys mahdollista. Todennäköisimmin yhteysosoite (APN) prointernet ei myöskään ole sopiva ratkaisu. Tätä voi kuitenkin ensin kokeilla. Huawein laitteessa APN on oletuksena internet, joten voit kokeilla muuttaa APN:ksi prointernet, joka on lisämaksuton yhteysosoite. Tässä on vaan se huono puoli, että APN prointernet ei toimi 4G-verkossa, mutta 3G-verkossa toimii.

Saattaa olla, että ainoa toimiva ratkaisu on lisämaksullinen Sonera Open Gate -palvelu, josta löytyy tietoa osoitteessa:

http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea ... omeid=3417
Hei ja kiitos kommenteistasi!
Sain kuin sainkin tuon systeemin pelaamaan. Laitoin modeemin asetuksissa vain WPS-yhteyden päälle. Sen jälkeen Mitsubishin vastaanotin löysi 'purkkini' ja asennus onnistui ja nyt voin etänä nettiyhteyden kautta säätää ilmalämpöpumpun toimintaa.
-P-
Hei Lpekka55!

Tosi hieno juttu, että sait homman toimimaan.

Vastaa