Huhuja Applen uutuuksista

  • 20 February 2020
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +13 Tällä hetkellä liikkuu huhu, että Apple järjestää julkistamistilaisuuden 31. maaliskuuta ja odotettavissa olisi uusi iPhone sekä muita uutuuksia. Saa nähdä julkaistaanko nyt esimerkiksi huhupuheissa aiemmin jo mukana ollut 4,7 tuumainen ”iPhone 9”. Ilmeisesti myös uusia iPad Pro malleja tulossa, joissa kolme takakameraa. Myös MacBookit ovat saamassa päivitystä. Minkälaisia uudistuksia sinä odotat eniten?

Tästä pääsee vielä lukasemaan lisää, mitä mahdollisesti olisi tulossa: Mobiili.fi: Huhu: Apple järjestää julkistustilaisuuden 31. maaliskuuta - Odotuksissa uusi iPhone ja muita uutuuksia Mikrobitti: Tämän kaiken Apple on julkaisemassa vuonna 2020 - Tuleeko myös "one more thing"?


5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Minä odotan ainakin tuota iPhone 9 puhelinta vai onko se sittenkin nimeltään iPhone SE 2 ?Olisiko myös tulossa jopa 5G puhelin Applelta ?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +13

Applen päästä kuuluu! Apple on julkistanut uudet iPad Pro -tabletit ja tuoneet ne tilattavaksi jo omassa verkkokaupassaan. Näyttökoko uudella iPad Pro:lla on edelleen 11" ja 12,9", mutta esimerkiksi kamerat ovat kokeneet uudistuksia. 12 megapikselin pääkameran rinnalle on lisätty 10 megapikselin ultralaajakulmakamera. Toinen uudistus on lisätyn todellisuuden sovellusten toimintaa parantava LiDAR-skanneri. Apple julkisti myös uuden MacBook Air -tietokoneen, jossa on uusittu näppäimistö sekä sisäinen tekniikka. Tietokoneessa on Retina-näyttö, jonka tarkkuus on 2560 x 1600 pikseliä ja Apple kertoo, että kuvat ovat yksityiskohtaisia ja aidontuntuisia. Koneessa on True Tone -teknologia, mikä muokkaa automaattisesti näytön valkotasapainoa ympäröivän valon värilämpötilaa vastaavaksi. Uusi MacBook Air sisältää enemmän tallennustilaa kuin aikaisemmin, vakiona on joko 256 tai 512 gigatavua. MacBook Airissa on nyt uusi Magic Keyboard -näppäimistö. Näppäimistössä on saksimekanismi, joka sallii näppäimien liikkua yhden millimetrin verran. Laitteesta löytyy myös Touch ID -tunnistin. Saa nähdä julkaiseeko Apple vielä uuden puhelimen, mutta nämä nyt julkaistut uutuudet vaikuttavat todella mielenkiintoisilta! Haluatko jatkossakin pysyä ajantasalla Applen uutuuksista ja kuulla heidän eduista? Lisää kiinnostuksesi täällä. 

Koko joka sopii paremmin mukana kuljetetavaksi, kaikki nykyiset uudet mallit kookkaita taskuun.

Saapa nähdä millon applelta tulee kunnon 5g vehje markkinoille?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +8

@bluejackets@  kirjoitti:

Saapa nähdä millon applelta tulee kunnon 5g vehje markkinoille?


Syyskuussa 2020 julkaisevat.

Vastaa