iPhone 4s lukitus "purettu", ei toimi

  • 15 October 2016
  • 2 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Terve, isäni haluaisi laitteen käyttöönsä kun hänen puhelimensa lakkasi toimimasta, mutta sim-lukitus estää sen. Olen ottanut jo yhteyttä chatin kautta, mutta sieltä mm. neuvottiin ottamaan yhteyttä laitteen valmistajaan jonka koen turhaksi, sillä tällä foorumilla samankaltaisiin ongelmiin on auttanut laitteen sim-lukituksen käsin purku. iPhonen sopimus on päättynyt ja se on vielä lukossa iTunesin mukaan joten pyytäisin lukituksen purkua. 


 


Hide content

00:03:56 Jenna : Eli iPhoneissa ei ole SIM-lukituksia enää Soneralla.
00:04:12 Jenna : En osaa muuta neuvoa antaa kuin että iTunesin kautta puretaan laitteen lukitus


Yllä on ohjeet jotka sain chatissa kun pyysin purkua ja iTunes vain ilmoittaa, että liatteeseen asetettua sim-korttia ei tueta. Laite toimii soneran kortilla, mutta saunalahden kortilla ei. Olisi mukava saada laite mahdollisimman pian toimintaan, jottei isäni joudun olemaan ilman puhelinta.


 


 


2 kommenttia

Moikka @kalle_lempiainen ja tervetuloa Klaaniin!


 


Nykyisin puhelimissa ei noita lukituksia enää olekaan, mutta 4s-malleissa saattaa olla jäljellä. Noiden tuli purkautua automaattisesti, ja purku viimeistelöityi juurikin kytkemällä iTunesiin. Joissain tapauksissa tuo lukko ei ole automaattisesti poistunut, vaan se tulee purkaa manuaalisesti.


 


Purkamiseen tarvitaan IMEI-koodi sekä tunnistetietoja.


Täällä Klaanissa emme näitä asiakastietoja käsittele, joten yhteydenotto asiakaspalveluumme tulee tarpeeseen. Chatissa tämän luonnollisesti olisi pitänyt onnistua. Meihin voi Chatin lisäksi olla yhteydessä esimerkiksi FacebookissaOmilla Sivuilla Palvelupyynnöllä tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Kiitos vastauksesta, toimin näin.

Vastaa