Iphone 4s sim-kortti lukittu


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10003 kommenttia
Hei! Minulla päättyi joulukuussa 2013 Soneran kahden vuoden kytky-diili iphone 4s:stä. Samoihin aikoihin päivitin puhelimen Soneralla uudella sopimuksella iphone 5s:sään. Palauttaessani 4S:n tehdasasetuksia se herjasi Find My Iphone-sovelluksesta ja loppujen lopuksi tyhjäsin puhelimen sitten sen sovelluksen kautta ja puhelin jäi laatikkoon. Nyt oli tarkoitus aktivoida 4s uudelleen varapuhelimeksi ja ostin sitä varten Sonera Prepaidin. Puhelimen käynnistäessä se ei kysy pin-koodia lainkaan, ilmoittaa vaan yläkulmassa että sim-kortti on lukittu. En siis pääse aktivoimaan puhelinta ollenkaan, mahtaakohan se olla edelleen lukittuna?
IMEI: 013008007411141

22 kommenttia

Apu löytyikin Applen sivuilta!
Hei Susa22!

Hieno juttu jos sait jo apua. Applella on kyllä kattavat sivut joten sieltä yleensä mekin neuvotaan vinkkejä etsimään jos iPhonen kanssa jotain tulee. Lukitus poistuu puhelimista automaattisesti kun määräaikainen sopimus päättyy. Sen jälkeen tarvitsee vain rekisteröidä puhelin iTunesissa uudelle kortille niin homma on sillä kunnossa.
Voisitteko tarkistaa onko iphone 4s sim-lukittu vielä?
IMEI No: 012755000823836
Hei Kkrippe! Lukitus on poistunut joten toimimalla Merja_J:n antaman ohjeen mukaan, lähtee puhelin toimimaan uudella sim-kortilla.
Mitä tehdä jos iphone 4s ei tunnista soneran sim korttia?
Heippa Kkrippe ,


Oletko kytkenyt laitteen Soneran kortilla iTunesiin?
Hei,

Ostin käytettynä iPhone 4S:n, jossa vaikuttaisi olevan vielä SIM-lukitus voimassa. Ei ainakaan aktivoitunut, kun kytkin puhelimen iTunesiin oma Saunalahden SIM-kortti sisällä. Pystyisittekö tarkistamaan onko lukitus vielä päällä?

IMEI: 01 305900 236678 0
Hei Juuso_S! Lähetimme avauspyynnön iTunesiin uudelleen. Kokeilehan onnisutuko nyt kun pistät sim-kortin iPhoneen ja yhdistät iTunesiin.
Hei

Voisitteko ystävällisesti purkaa puhelimeni lukituksen.
IMEI: 012937004933486

Kiitos.
Hei Raimo1123: Antaamasi IMEI-koodia ei löytynyt meidän rekisteristä. Onkohan puhelin hankittu joltakin toiselta operaattorilta? Yleisohje jolla lukituksen pitäisi purkautua on, että laitat uuden sim-kortin puhelimeen ja yhdistät iTunesiin.
Hei

Voisitteko ystävällisesti purkaa puhelimeni lukituksen.
IMEI: 01 265800 208702 2

Kiitos.
Tervehdys Jarmo000!

Järjestelmässä näyttää tilanne siltä, että tuossa ei ole enää mitään lukitusta olemassa. Käytännössä sinun pitäisi laittaa vain laitteeseen jonkun toisen operaattorin kortti ja yhdistää johdolla koneeseen kiinni ja avata Itunes. Tämän jälkeen Itunesin pitäisi kysyä, että puretaanko lukitus. Meiltä ei siihen mitään estettä ole.

Toivottavasti näillä vinkeillä onnistuu!
Hei voisitteko tarkitaa ystävällisesti onko iphone 4 lukittu vielä.
IMEI: 012836004817477
Hei Nino_14!

Kiitos viestistäsi. Jostakin syystä mainitsemallasi IMEI-koodilla iPhonea ei löydy tietokannasta, joten operaattorilukitusta ei voitu tarkistaa.

Lisäisitkö tämän Keskustelupalstan profiiliisi puhelinnumerosi, jonka yhteyteen iPhone on aikoinaan tilattu. Numerosi ei näy muille Keskustelupalstan käyttäjille.

Ohje: Omat asetukset => Profiili => Asiakasnumeron kohdalle kirjoitetaan kyseinen puhelinnumero ilman ensimmäistä nollaa => Lähetä.

Hei! 

 

Voisitteko avata iphone 5 sim-kortin lukituksen?

 

IMEI: 013416001896425

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Onko sinulla siis iPhone5 vai 4S, tämä ketju koskee 4S-mallia? Jos sinulla on vitonen niin siinä ei ole lukitusta, tai jos on niin liitä iPhonesi jollain muulla kuin meidän sim-kortilla varustettuna iTunesiin niin lukitus lähtee pois automaattisesti. Meidän tai sinun ei tarvitse tehdä mitään 🙂 Kerrohan miten kävi?

--

(Yleisesti ottaen tällaisissa asioissa Klaani ei ole oikea paikka mutta ei hätää, meidän asiakkaille on Omilla Sivuilla www.sonera.fi/omatsivut chat-asiakaspalvelu auki 24/7 ja he voivat avata lukituksen jos iPhonessa sellainen on. Joissain 4S-malleissa saattaa ehkä vielä olla)

Ostin 4s käytettynä. Sim-lukitus on ilmeisesti vielä käytössä, koska saunalahden kortilla aktivointi ei onnistu, Soneralla kyllä. IMEI on 013062001193080 Voisitteko tarkistaa asian?

Moikka @LaPalova ja tervetuloa Klaaniin!


 


Klaanissa autamme asioissa, jotka eivät vaadi tunnistautumista sun muita tietojen käsittelyä.


 


Onko sulla Soneran liittymää? Jos on niin Omilta Sivuilta vaikkapa Chat-yhteys jolloin voidaan toi lukitushomma katsoa. :)


 


Jos ei, niin meille voi esim. Faceen heittää privaviestiä tai pirautella meidän aspaan. :)

Terve,

Ostin kaveriltani iphone 4s jossa on ollut soneran liittymä ja kytkysopimuksen olisi pitänyt loppua jo vuosi sitten, sonerakaupassa sanoivat että kytkysopimuksen loputtua pitäisi simlukituksen poistua automaattisesti mutta en saa saunalahden simkortilla toimimaan sitten millään. Iphone on 3 kertaa palautettu tehdas asetuksiin ja yhdistetty itunesiin mutta joka kerta sama ongelma. Simkorttinikin on kunnossa ja puhelinta on kokeiltu muillakin simkorteilla ja toimii vain soneran simkorteilla. Missäköhän mahtaa olla vika? Voisitteko tarkistaa onko puhelimessa edelleen kytkyn lukitus?

IMEI: 01317600343542 0

Oman viestisi yläpuolella juuri kerrottiin ettei nykyisellä palstalla eli Klaanissa onnistu ja kerrottiin mihin ottaa yhteyttä.

Terve!

Olisiko ystävällisesti mahdollistaa purkaa puhelimeni lukituksen jos sieltä sellainen löytyy.
IMEI: 012850009667845

Kiitos!

Klaanissa jelpataan jutuissa, jotka eivät vaadi tunnistautumista yms. tietojen käsittelyä.


 


Soneran liittymäasiakkaat voivat olla yhteydessä vaikkapa Omien Sivujen Chatin kautta.


Jos sinulla ei ole Soneran liittymää, voit ottaa yhteyttä soittamalla Asiakaspalveluun tai laittamalla privaviestin Facebookkiin.

Vastaa