Iphone 6 plus 64g

  • 15 October 2016
  • 3 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Moi! Millon olisi tulossa Iphone 6 plus 64g verkkokauppaan myyntii!?!? Olisi kiva saada joulun aikana tämä kyseinen puhelin. En halua vastaukseksi, että mene kysymään sonera kaupasta tai ei ole mitään tietoa! Yleensä kauppias tietää millon on tulossa lisää tuotetta myyntiin!

3 kommenttia

Täällä oli myös asiaa iPhone 64gb malllista, saatavuus on varmaan samaa luokkaa tuon Plus mallin kanssa, Saunalahdella on reilusti kumpaakin puhelinta saatavilla. Soneralla on pidemmät odotusjonot. Ainoa keino Soneran kautta taitaa olla tuo varausjono.

 

Tässä linkki kyseiseen ketjuun:

 

http://klaani.sonera.fi/t5/iPhone-iPad-Android-Windows/iphone-6-64Gb-harmaa/m-p/96393#U96393

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Tervehdys @Dani_el 


 


Niinkuin @Windstapper tuossa vinkkasikin, niin tällä hetkellä tämän 64Gb mallin saatavuus on heikko. Näitä tulee sen verran pieniä määriä toistaiseksi, että menevät aina jonossa seuraavana oleville. Ainoa keino siis on laittaa itsensä Sonerakaupassa jonotuslistalle. Kunhan jonolistat on purettu, niin puhelinta tulee kyllä verkkokauppaankin. Tällä hetkellähän 16Gb mallia on tarjolla reippaasti.

Noi jonolistat on osissa liikkeistä jo purettukin. Jokaisella liikkeellä on ihan oma saatavuustilanteensa sekä oma valikoimansa ja mahdollinen jonotuslista. Jonotuslistan tilanteesta emme täällä osaa kertoa.


 


Kuten ensimmäisenä mainitsin, osissa liikkeistä on jonolistat jo purettu. Näissä liikkeissä laitetta saattaa löytyä ihan suoraan ostettavana. Meidän verkkokaupassa tilanteen voi tarkistaa puhelimen kuvan alapuolelta, kohdasta myymäläsaatavuus. Ihan täysin reaaliaikainen tuo ei ole, mutta pyritään siihen.


 


Jonolistoillekaan ei välttämättä enää oteta lisää väkeä, sillä jonottajia saattaa listoilla olla hyvinkin runsaasti.


 


 

Vastaa