Käyttöjärjestelmäpäivityksen palautus ja vinkki neuvontapaikasta

  • 13 December 2023
  • 3 kommenttia
  • 97 katselukertaa

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Ajattelin ehdottaa semmoista alupsikkaa mistä löytösi keinoja ongelmiin. Itselle kävi niin että puhelimen käyttöjärjestelmäpäivittäjä teki omiaan kun piti päivittää marraskuun päivitys syyskuun tilalle. Sepäs päättikin päivittää toukokuun takas. Etsin ja kyselin neuvoja ja tietoja joka puolelta laitoin jopa kaksi kertaa tehdasasetuksillekin. Aina vain oli väärä päivitys vaikka tein uusiksi. Valmistajan huollostakin ja sainkin ohjeet mutta kerralla sain väärät toisellakerra sain oikeanlaiset. Tämä teki minulle tarpeen esittää tätä ja sen takia olisin valmis jakamaan neuvon muillekin.

OHJE OLISI ALLA

Voimme neuvoa sinua tyhjentämään Google Play Storen ja Google Play -palveluiden välimuistitiedot:

Avaa Asetukset, etsi Sovellukset, siirry kohtaan Lisää > Näytä järjestelmäprosessit ja kosketa Google Play Store. Siirry sitten kohtaan Tallennus > Tyhjennä tiedot. Toista vaiheet Google Play -palveluille

 

Poista Google Play Storen päivitys:

Avaa Asetukset, etsi Sovellukset, siirry kohtaan Lisää > Näytä järjestelmäprosessit ja kosketa Google Play Store. Kosketa oikeassa yläkulmassa ja kosketa Poista päivitykset.

----
Muokkaus Merja_J: muokattu otsikkoa kuvaavammaksi


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Kiitokset @Satapuu ohjeesta. Tämä Yhteisö on mainio paikka ohjeiden, vinkkien ja neuvojen jakamiselle. Kun keskustelun vain otsikoi mahdollisimman hyvin ja selkeästi, löytyy se silloin paremmin Google-haulla. Nyt en tiedä onko muokkaamani otsikko paras mahdollinen, mutta voidaan sitä vielä viilata tarvittaessa. Vai kaipaatko vielä jotain muuta paikkaa ohjeiden jakamiselle? Meillähän on toki vielä asiakastukisivusto jossa on paljon ohjeita, mutta siellä ei keskustelumahdollisuutta ole niinkuin täällä Yhteisössä. 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Ajatuksena oli vain että löytyisi yhtenäinen paikka selkeästi. Ei niin että Google haulla haetaan koska sitä tein ei toimi on vaikka minkälaista ajasta ikuisuuteen. Nimellä ei ole väliä kunhan olisi selkeästi löydettävissä. 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Edelliseen vielä sen verran että Google Play sivuilla oli että ottaa yhteyttä. Huom!! paras tapa saada apua puhelinongelmiin on ottaa yhteyttä laitteen valmistajaan tai operaattoriin. Itse sain Honorilta teknisestä tuesta. Rohkeasti vain ottaa yhteyttä jos on ongelmia. 

Vastaa