#Klaanikonsultti: Uuden työpuhelimen metsästys

  • 20 February 2017
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

 

 

 

Klaanikonsultti on sosiaalisen median ja sisältömarkkinoinnin parissa toimivan henkilön matka uuden työpuhelimen löytämiseksi. 

 

 

Minä, minusta, minuun

 

Muutama sana allekirjoittaneesta, eli toimin Chief Happiness Officerina sosiaaliseen mediaan ja sisältömarkkinointiin erikoistuneessa Somecossa. Käytännössä työpaivä koostuu tiimin lähellä olemisesta ja asiakastyöstä, mutta koska työ on hyvin reissupainotteista, korostuu puhelimen rooli arjessa korkealle. 

 

Aktiivisena Instagramin ja Twitterin käyttäjä oppii arvostamaan hyvää kameraa ja käteen istuvaa laitetta, mutta myös akkukestoa sekä laitteen soveltumista taulukkolaskennan ja esitysten pyörittelyyn. 

 

Testausprojektista

 

Runsas kuukausi sitten kyselin Twitterissä tämän hetken parhaista Android-luureista ja tuon keskustelun pohjalta Sonera Klaani tarjosi mahdollisuutta testailla muutamia laitteita. Loppujen lopuksi päädyimme ottamaan mukaan myös iPhone 7:n, jotta näen aidan toiseltakin puolelta mahdollisuuksia.

 

Testiin tuli seuraavat laitteet:

Testin aikana tulen käyttämään näitä puhelimia noin viikon-puolisentoista viikkoa muodostaakseni niistä kuvan sopivuudesta tämän tyyppisen konsultin käyttöön, käytännössä siis kamerana ja mobiilin työnteon käden jatkeena.

 

Matkan aikana raportoin jokaisesta laitteesta Twitterissä ja Instagramissa tietoa jakaen sekä tänne kirjoitellen ja muutamia videoita työstäen. 

 

Mikäli mieleen tulee kysymyksiä tai haluat tietää lisää, niin nykäise hihasta jossain kanavassa tai kommentoi suoraan tänne!

 

Seuraa matkaa

 

Otappa meikäläinen seurantaan seuraavissa kanavissa, sillä siellä tulee jaettua aiheeseen liittyvää sisältöä, mitä ei blogissa välttämättä nouse aina esille.

 

Yhteistyöstä

 

Sonera Klaani ei ole luvannut rahallista tai laitepalkkiota tästä tekemisestä vaan teen tätä välttääkseni virhehankinnan. 

 

 


2 kommenttia

Tätä jään erityisellä mielenkiinnolla seuraamaan! Otat kantaa varmasti myös kameraominaisuuksiin?

 

@TuizeKoo, kyl maar, maallikkokuvaajan silmin tulee myös näistä juttua!

Vastaa