limited connection nokian tabletissa

  • 15 October 2016
  • 7 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Tuli ongelma, kun nokian tablettilla ei pääse nettiin.eli yhdistää langattomasti, mutta wifi valikossa lukee soneran alla limited...vianmäärityksessä herjaa ip osoitetta, että puuttuu. mites tämmönen korjataan.

perustietokoneissa aikoinaan sai tuolla ipconfig renew komennolla uudelleen sen osoitteen päivitettyä.miten tabletissa? ongelma alkoi kun olivat pätkäisseet runkokaapelin poikki.sen aikana hävisi yhteys eikä takasi tuohon tablettiin ole tullut. wifi vissiin jokseenkin toimii kun läppäri saa normaali yhteyden.


7 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +16

Katkaise WIFI yhteys ja muodosta uudelleen. Jokaisella kerralla haetaan IP-osoitetta uudelleen DHCP palvelulta.

ei hyödytä mitään.tulee edelleen limited. Saako tabletissa aukaistua komentoruudun miten?

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +16

No enpä tiedä kun et kertonut käyttöjärjestelmääsi etkä edes tabletin malliasi. Release / Renew tapahtuu aina WLANiin yhdistäessä kylläkin että jos ei uusinnut niin DHCP palvelussa on vikaa. Sain käsityksen että sinulla on siltaava yhteys? Eli saat Soneran DHCP palvelusta IP-osoitteet? Tällöin voi tulla max 5kpl IP-osoite rajoitus helposti vastaan.

no eikai noita nokian tabletteja ylenpaltin ole 🙂 eli se 2520. noista siltaavista en tiedä yhtikäs mitään. sonera viihde otettu jossa reititin seinällä thomson merkiltään retittimessä piuhalla kiinni tv:n boksi. langattomasti sitten känny, läppäri ja tabletti.ei muuta.
Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +16

Käynnistä / resetoi se modeemi ensin. Sitten kokeile uusiksi.  Ei näitä Nokia tabletteja äärettömiin ole mutta on hyvä mainita aina tarkka malli. Laite malleja on kuitenkin todella paljon ja käyttöjärjestelmiäkin jo aika monta niin jos haluaa neuvoa on hyvä mainita jo ensimmäisessä postauksessa. Kyseessä siis Windows RT käyttöjärjestelmällä varustettu tabletti jossa ei ole työpöytäympäristöä eli ei ole komentoriviä.  

resetoinut pari kertaa modeemin ja piuhoja kerran käytetty.ei hyötyä. on juuri tuo rt ja on työpöytäympäristö,mutta miten se komentorivi aukesi,siis näppisyhdistelmä. pitää soittaa varmaan soneralle, kun muistaakseni tuossa modeemissa pitäisi normaalisti palaa 5 valoa, nyt palaa kuusi ja osa hullusti vilkkuen.vihreänä kuitenkin. valot jotka palaa/vilkkuu on power,ethernet,wireless,broadband,internet ja tv.
Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +16

Okei... Hmm... Työpöytäympäristöä ei RT:ssä ole En osaa yhtään sanoa miten saa auki tabletissasi, Googleta :) TV pitäisi palaa silloin jos on IPTV käytössä. Jos soitat Soneralle, ohjaa sinut Helpsoniin aika nopeasti. Tämä on omasi laite ongelma varmaan, joten ei kuulu Soneralle oikeastaan. Sonera ei edes takaa WLANien toimivuuksia vaan kaapelilla pelkästään. Kaapeliyhteys ilmeisesti toimii ja WLAN yhteys tietokoneesi kanssa.

Vastaa