Kysymys

Miten saan estettyä puhelimen näytölle tulevat varoitusilmoitukset?

  • 8 January 2024
  • 3 kommenttia
  • 120 katselukertaa

Kunniamerkki

Kun avaan puhelimen lukituksen, ponnahtaa useita varoituksia / uhkauksia tietoturvasta jne. Eivät tule viestinä, joten en tiedä miten ne estetään? Uhataan esim., että sim-korttini lukkiutuu ja puhelimeni.sisältö tuhoutuu. Lähetän ohessa kuvakaappauksen aiheesta

Ja huom! Telian tietoturvapaketti mini on asennettu tänään, vaan ei ole ollut siitäkään apua.

Mitä pitää tehdä?

 

----
Muokkaus Merja_J: siirretty toiseen osioon // katjane: Muokattu otsikkoa ja vaihdettu kysymykseksi


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Hei @Pallerot ja tervetuloa Yhteisöön! Mukavaa että päädyit tänne keskustelemaan kanssamme. Tuossa viestissäsi ei ollut kuvakaappauksia, jäikö ne matkan varrelle. Lisää ihmeessä ne tähän ketjuun niin nähdään paremmin mitä ne voisivat olla. Varsin erikoiselta kyllä kuulostaa. 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +9

Lataa Google Playsta ilmainen tietoturva ja skannaa puhelin sillä. Toi kuulostaa että puhelin on saastunut. Kirjoita Google Playn hakukenttään hakusana antivirus niin sieltä löytyy useita hyviä vaihtoehtoja.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Kuulostaa, että nuo ovat nettiselaime kautta tulevia ilmoituksia. Olet ehkö joskus päätynyt sivulle, joka on tarjonnut ilmoituksia vaikkapa jonkin mainoksen kautta. Mene siis nettiselaimesi asetuksiin, etsi sieltä ilmoitukset, ja poista käytöstä ilmoitukset reilusti kaikilta sivuilta.

Vastaa