Motorola One Zoom

  • 14 September 2019
  • 8 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei. Onko kenelläkään tietoa koska mahdollisesti Telialle tulee myyntiin Motorola One Zoom?


8 kommenttia

Moikka @juhaola! Näillä näkymin ei ole tulossa, mutta ihan varmaksi en osaa sanoa. Selvitetään asiaa ja palataan tähän myöhemmin. :) 

Aika outoa jos ei ole tulossa lainkaan. Android One käyttöjärjestelmä joka päivittyy hyvin, 3-kertainen optinen zoom, kuvanvakaaja jne.

Tiedoksi, toisin kuin nimestä ja aikaisemmista Motorola One -puhelimista voisi päätellä, One Zoom ei kuulu Android One -ohjelmaan. Joten tämän luurin kohdalla päivitysten saanti voi olla kysymysmerkki.

Tiedän kyllä mitä maailmalla puhutaan. Mutta ainakin Gigantti ja Dna väittävät, että puhelimessa on Android One käyttöjärjestelmä. Tuokin on maantieteellinen eroavaisuus ja on ollut puhetta, että nimenomaan eurooppaan ja etenkin tänne pohjoiseen tulee Android One versio. Joko Gigantti ja Dna valehtelee tai sitten eivät tiedä itsekään.

Tiedoksi, ohessa kopsattu Gigantin sivulta:

 

Android 9.0 Pie
One Zoom -älypuhelimessa on Googlen Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä. Android One -ohjelman ansiosta puhelimeen tulee säännöllisesti turvallisuuspäivityksiä sekä Android-käyttöjärjestelmän päivityksiä kahden vuoden ajan. Saat käyttöösi myös Android one -toiminnot, kuten Digital Wellbeing-ominaisuuden, joka on suunniteltu seuraamaan puhelimella käytettyä aikaa.ttu Gigantin sivulta:

 

Siinä vielä asiantuntijalle varmuuden vakuudeksi:

 

https://androidenterprisepartners.withgoogle.com/devices/#!?MANUFACTURER=motorola

Tarkistin vielä onko laitetta tulossa myöhemmin mutta emme ole ottaneet Motorola One Zoom laitetta myyntiin.

Hieman vanha ketju, mutta nostetaan kun sattui silmään. Eli Android One ja Android Enterprise Recommended eivät ole sama asia. Android One lupaa kaksi Android versio päivitystä ja kuukausittaiset turvapäivitykset kolmen vuoden ajaksi. Enterprise Recommended vain varmasti yhden uuden Android version ja turvapäivitykset 90pv välein.

 

One Zoom kuuluu tuohon jälkimmäiseen, AER systeemiin. One Action ja Vision ovat Android One -puhelimia.

Vastaa