Netgear Nighthawk M1 MR1100

  • 29 October 2017
  • 3 kommenttia
  • 7 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +10

Onko Telialle tulossa myyntiin Netgear Nighthawk M1 MR1100 -mobiilireititintä? Tässä olisi yksi halukas ostaja ja muutaman muunkin tiedän. Yhteisverkossa nimittäin voi kyseisellä laitteella saada yli 500Mbps latausnopeuksia ja yli 100Mbps lähetysnopeuksia (ihan oikeasti, on testattu). Huippunopeudet ei itseä niin kiinnosta, mutta nopeampi/parempi tekniikka parantaa keskinopeuksia ja vakautta.

 

Tuossa yhdistyy matkareitittimen ulkomuoto ja akku sekä pöytäreitittimen Ethernet-portti. Olisi aivan täydellinen laite kaikilta osin omaan käyttöön!


3 kommenttia


@jessenic kirjoitti:

Onko Telialle tulossa myyntiin Netgear Nighthawk M1 MR1100 -mobiilireititintä? Tässä olisi yksi halukas ostaja ja muutaman muunkin tiedän. Yhteisverkossa nimittäin voi kyseisellä laitteella saada yli 500Mbps latausnopeuksia ja yli 100Mbps lähetysnopeuksia (ihan oikeasti, on testattu).
Hellurei @jessenic ja kiitoksia kysymyksestä. Laitan tästä kyselyä eteenpäin ja palaillaan asiaan kun saadaan tarkempaa tietoa suunnitelmista näiden suhteen.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Tuo olisi unelmalaite, ominaisuudet kohdillaan ja niinpoispäin. Jos olisi tarjolla, niin ostaisin heti!

@jessenic ja @Purnipsi: Kiitokset palautteesta, nämä otetaan huomioon! Netgearin kanssa on käyty keskusteluita, mutta tässä vaiheessa emme osaa sanoa tuleeko kyseinen malli Telialle myyntiin (tai mikään muukaan Netgearin tuote). Sen verran voidaan kertoa, että tämän vuoden aikana ei ole tulossa uutta, mutta toivotaan parasta ensi vuoden puolelle :)

Vastaa