Nettisivuni estetty

  • 11 May 2018
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Hei!

 

Koulussa toteuttamani nettisivu projekti on estetty Telian verkossa. Tarkistin kouluni ATK-tuesta, ja työni on estetty Telian päässä kalastelusta.

 

Sivulla (Truudeli17.net) on tiettyjä automaattisia ominaisuuksia, jotka voisi rekisteröityä kalastelun alle. Näihin sisältyy eilen testattu automaattinen sähköposti järjestelmä.

 

Onko mahdollista saada sivua estolistoilta pois?


1 kommentti


@Novacold@  kirjoitti:


Hei! Koulussa toteuttamani nettisivu projekti on estetty Telian verkossa. Tarkistin kouluni ATK-tuesta, ja työni on estetty Telian päässä kalastelusta. Sivulla (Truudeli17.net) on tiettyjä automaattisia ominaisuuksia, jotka voisi rekisteröityä kalastelun alle. Näihin sisältyy eilen testattu automaattinen sähköposti järjestelmä. Onko mahdollista saada sivua estolistoilta pois?


Kyllä tuo minulla ainakin Telian 4G-liittymällä aukeaa.Oletko varma, ettei esto ole joku koneesi tietoturvaohjelma tai vastaava, minkälaisen ilmoituksen saat kun yrität mennä sivulle? Telia kun ei nimittäin blokkaa sivustoja kuin poliisin estolistojen perusteella (ns. lapsipornosudatus) ja sinne sivustosi tuskin on päätynyt, syykin noissa on vähän eri kuin pelkkä kalastelu... Tietoturvaohjelmat taas saattavat blokkailla sivustoja milloin mistäkin syystä.

Vastaa