Kysymys

Nokia QN55GV315ISW Smart TV:ssä kuuluu ääni mutta kuva ei näy

  • 3 March 2024
  • 7 kommenttia
  • 269 katselukertaa

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

Kyseisessä telkkussa seuraava ongelma. Välillä kun laittaa tv:n päälle niin ääni kuuluu mutta kuvaa ei tule. Kanavia voi vaihdella ym..mutta kuvaa ei tule. Sovelluspuolella näkyy kyllä kuvakkeet mutta kun klikkaa esim.viaplayta niin tulee ilmoitus että videoo ei voida näyttää tjsp. 

Kun sitten sammuttaa kokonaan uudestaan tai ottaa virtajohdon pois niin sitten taas toimii kaikki jonkin aikaa.

Vika ilmenee lähinnä silloin kun tv kiinni yön yli ja aamulla laittaa päälle niin kuva ei näy,ääni kyllä kuuluu. Ei tee jatkuvasti mutta aika usein. Mikä lie vika? Tv noin 3kk vanha ja noin 1,5kk käyttöaika.


--
Muokkaus katjane: Muokkasin otsikkoa "nokia smart tv qn55gv315isw" kuvaavammaksi, jotta aihe löytyy hauilla helpommin.


7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Hei @Jaska51v !

Kannattaa varmaan kysyä takuuhuollosta, jos sieltä saisi apua. Noin uudessa TV:ssä on takuu voimassa.

Tarkentavana kysymyksenä voisin kysyä, että onko sinulla myös antenni kanavat/kaapelikanavat tuossa käytössä? Jos on niin esiintyykö sama häiriö siellä vai vain sovellus puolella?

Se voisi viitata nettiyhteyteen, jos vika on vain sovellus puolella.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

Kaapelikanavat. Nettiyhteys ok. Toinen tv nyt käytössä eikä mitään ongelmia. Välillä vaan tuota tekee että kuva jää näkymättä ja ääni vaan kuuluu tv kanavapuolella ja virtajohdon irroitus korjaa sen joksikin aikaa.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

Kannattaa testata näyttämällä tv:n ruudulle taskulampulla ja jos valossa näkyy kuva niin silloin tausta ledit ovat pimeenä jolloin ne pitäisi korjata.   Muutenkin voi olla virtalähde ongelma jolloin virtalähde antaa virtaa sen verran, että ääni ja osa toiminta toimii mutta ei jaksa pyörittää kaikkea, jolloin taas korjaus.   Tietenkin nyt kaikki takuuseen kun noin uusi.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

Joo..otin aiemmin yhteyttä valmistajaan ja tuli tänään sähköpostia että tv nouto huoltoon on huomenna 👍. Vähän tossa selailin nettiä ja muutamalla muullakin ollu sama ongelma. 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

Tv ollut viikon huollossa ja nyt tuli huolto valmis. Elcaren sivuilta kun katsoo raporttia nii  lukee että Ilmoitettua ongelmaa ei saatu esiintymään viikon testien aikana. Eli mitään ei löytynyt heidän mielestään.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

Kun lukee tuosta Elcaren huollosta niin ei kovin hyvää kuvaa siitä saa. Paljon juuri tuota, että tulee takaisin edelleen viallisena.  Se ettei mitään löydetä kuulostaa aika epäuskottavalta. Ketä luopuisi ehjästä tv muutamaksi viikoksi huvikseen ja lähtisi tuohon lähetys/ vastaanotto leikkiin ei kuulosta uskottavalta. Toivotaan, että tulee sitten kunnossa takaisin ja olisi ollut joku päivitys ongelma mikä olisi ratkaissut itsekseen tuon ongelman tai kun on ollut pitkään sammuksissa niin olisi kanssa korjannut jotain. Jäädään odottamaan miten tilanne päättyy ja onnea siihen.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

Toivotaan joo. Ei tuota oikein jaksais useita kertoja lähetellä ja odotella. Olis vaan pitäny pysyä tutussa merkissä 🙂. Jos tuo ois heti alkuun tuota tehnyt niin ois kyl lähteny sanantien takas mut kun alkoi vasta nyt temppuilee.

Vastaa