Oneplus 8 Pro ja asetukset


Osaako Yhteisössä joku auttaa ongelmassani? Puhelin on Oneplus 8 Pro ja auto Skoda Octavia (vm 2020). Puhelin on bluetooth-paritettu Skodan järjestelmään. Järjestelmän kautta ei enää pysty soittamaan muuten kuin puhelin kädessä, mutta puhelun voi kuitenkin poimia Skoda-järjestelmän kautta. Ongelma alkoi, kun OnePlus 8 Pro sai jonkun järjestelmäpäivityksen. Auton huoltoliike sanoo ongelman syyksi puhelinasetuksia eikä osaa neuvoa. Olen purkanut parituksen muutamaan kertaan sekä auton järjestelmästä että puhelimesta, vaan eipä toimi. 

Onko jollain Yhteisössä enemmän tietoa/osaamista OnePlus 8 Pron asetuksista, mitä pitäisi tehdä ja miten? 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @KaTo49 ja tervetuloa Telian yhteisöön!

 

Kokeile auttaisiko nämä :

Välimuistin tyhennys: (Tämä ei poista henkilökohtaisia tietoja puhelimesta)
 
1. Sammuta puhelin
2. Paina yhtä aikaa pohjaan äänenvoimakkuuden hiljennysnappi ja virtanappi - pidä niitä pohjassa kunnes OnePlussan logo tulee näkyviin. Pidä vielä äänenvoimakkuutta alaspäin kunnes puhelin on mennyt Recovery-tilaan. Mikäli ruudulle ilmestyy näppäimistö, niin tähän tulee syöttää näytönlukituksen salasana/PIN.
3. Valitse English
4. Valitse Wipe data & cache
5. Valitse Wipe cache
6. Valitse Yes
7. Käynnistä puhelin uudelleen
 
Bluetoothin välimuistin tyhjennys: 
 
Asetukset -> Sovellukset ja ilmoitukset -> Näytä kaikki sovellukset -> Kolmesta pisteestä yläkulmasta "Näytä järjestelmä" -> Bluetooth -> Tallennustila -> Tyhjennä välimuisti
Yritä sitten uudelleen parittaa puhelin ja auto.

@kiisseli67 , kiitos tiedoista. Nyt toimii!

Edit HannaMarikaL: Lisätty tägäys

Vastaa