Operaattorilukittu iPhone 4

  • 15 October 2016
  • 4 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Hei,

 

Hankimme tuttavaltamme poikamme käyttöön IPhone 4:n ja siinä on ilmeisesti vieläkin operaattorilukitus päällä. Puhelinta käytettiin Soneran liikkeessä ja kaiken piti olla kirjautumista vaille valmista,mutta viikko jo kulunut eikä yhteydet toimi.

Miten saisi asian kuntoon?


4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Oletko kokeillut jo tätä : lukitus päättyy automaattisesti laitesopimuksen päätyttyä. Eli saat puhelimen toimimaan, kun laitat oman sim-korttisi laitteeseen ja aktivoit sen iTunes ohjelmassa.

Kokeilimme tuota juu. Liitettiin puhelin tietokoneeseen ja kirjauduttiin Itunesiin.

Onko tästä jotain tarkempia ohjeita, joista voisi tarkistaa menikö kaikki niin kuin pitikin?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Siis tuo itunes lukituksen avaus on Soneralla. Mille operaattorille iPhone on ollut lukittuna? Muilta operaattoreilta lukituskoodin saa vain alkuperäinen puhelimen omistaja. Sonera ei pysty avaamaan muiden operaattoreiden lukituksia. Jos tuo itunes-juttu ei onnistu niin se kyllä näkyy puhelimessa : tähän iPhoneen asetettu sim-kortti ei ilmeisesti ole tuettu. iPhone tuki : https://support.apple.com/fi-fi/HT5014

Jos tuo Iphonen lukituksen avaus iTunesilla ei onnistu, melkeinpä pyytäisin alkuperäistä omistajaa olemaan yhteydessä meidän asiakaspalveluun. Voidaan kokeilla saadaanko pökättyä uudelleen tuota avauspyyntöä menemään. Alkuperäinen omistaja tarvitsee asiakastietonsa sekä puhelimen IMEI -koodin yhteydenottoa varten. Voi laittaa meille viestiä esimerkiksi Facebookissa tai Omien Sivujen palvelupyynnöllä.

Vastaa