Outlook 2010 saapuva posti ei toimi

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 9 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Kiinteä yhteys kotikoneella ja Soneran liittymä sekä sähköposti. Outlook 2010 on tökkinyt saapuvan postin osalta ennenkin, etenkin viikonloppuisin. Tänään aamulla pelasi vielä ok. mutta ei enää illansuussa. Koneen asetuksia ei taatusti kukaan ole muuttanut.
Palvelimella sähköposti pelaa mutta on kankeudessaan kauhea. Myös puhelimeen viestit tulevat. Vika on aina korjaantunut itsestään omia aikojaan. Koneen ja modeemin buuttaus ei auttanut.

6 kommenttia

Moro Kekkuli!

Oliko sulla Outlookissa pop3 vai imap protokolla käytössä? Sen näkee tilin asetuksista. Jos käytät samaa postilaatikkoa monessa eri laitteessa niin kannattaa laittaa jokaiseen IMAP protokolla käyttöön.
Outlookin palvelimen tiedoissa tilin tyyppinä on POP3 mutta harmaana eli ei pysty muuttamaan. Suljin kännykän ja postit tulivat perille Outlookiin. Jotain päällekkäisyyttä siis?
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16
POP3 tulee ongelmia postin saapuvuuden kanssa, suositeltavaa vaihtaa IMAP.
Moro Kekkuli!

Joo se alkaa sekottaan vaan palvelua jos jossain laitteessa on pop3 käytössä ja sitä samaa laatikkoa käytetään monessa eri laitteessa. Kannattaa vaikka luoda tili uudestaan siihen Outlookiin imappina jos ei sitä lennosta pysty vaihtamaan.
Okei. Alkaa mennä mun it-kykyjen yli mutta pitänee vetää kaveria hihasta. Se vaan edelleen ihmetyttää, miksi pitkään toimii ihan ok ja sitten taas ei?
Kiitos kuitenkin tilanteen selvittämisestä.

POP3 ei toimi jos sähköpostitiliin on samanaikaisesti joku toinen yhteydessä. Jos sulla on vaikka kännykässä sähköposti IMAPilla siihen osoitteeseen auki, niin se estää samanaikaisesti viestien lukemisen POP3:lla. Voit kokeilla mitä kännykän sulkeminen vaikuttaa. POP3 taas varaa yhteyden vain viestien siirtämisen ajaksi. Ja POP3:n ja IMAPin käyttö samaan sähköpostitiliin sotkee sitä mitä viestejä voit saada myös toiselle laitteelle.

Vastaa