Riistakameran kuvat sähköpostiin

  • 15 June 2022
  • 6 kommenttia
  • 373 katselukertaa

Minulla on -14 hankittu Burrell S12 HD+SMS

ja gmailin sposti.

Kuvien tulo loppui spostiin enkä saa niitä mitenkään tulemaan. Asetukset pitäisi olla kohdallaan eli


suojakoodi : xxxx


Portti 465

SSL ok

 

Google tilin ilmoitus:


Vähemmän turvalliset sovellukset ja Google-tiliTilin suojaamiseksi Google ei enää 30.5.2022 alkaen tue sellaisten kolmansien osapuolten sovelluksia tai laitteita, jotka pyytävät sinua kirjautumaan Google-tilille vain käyttäjätunnuksella ja salasanalla.


Tärkeää: Päivämäärä ei koske Google Workspacen tai Google Cloud Identityn asiakkaita. Heille voimaantulopäivä ilmoitetaan myöhemmin Workspace-blogissa.
Olen resetoinut kameran muutamaan kertaan mutta siitä ei ole ollut apua.

Pitääkö google tilin suojauksia jotenkin muuttaa ? Vai mitä ? Kamera ilmoittaa kyllä että kuva on lähetetty mutta se ei "pääse " perille.

Mitä tehdä että kuvat saan tulemaan spostiin kuten ne ovat ennenkin tulleet ?

 

___

 

Muokkaus SannaMKoo: Poistettu sähköpostiosoite näkyvistä ja siirretty toiseen keskusteluosioon

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Voit ottaa käyttöön sovelluskohtaisen salasanan. Huomaa, että Google ei anna ottaa sovelluskohtaista salasanaa käyttöön ennen kuin olet ottanut heidän kaksivaiheisen vahvituksensa käyttöön.

Kiitos vastauksesta. Kysyn vielä että mitä tulee kohtaan "valitse sovellus" ja  "valitse laite" ? Siis kun luodaan sovelluskohtaista salasanaa.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Sovellus on luonnollisesti sähköposti.

 

Valitse laite kohdasta voit ottaa Muu (omavalintainen nimi) ja kirjoittaa siihen ihan mitä haluat. Vaikka raparperipenkin kamera.

Kiitos taas. On päästy eteenpäin. Luonnin jälkeen tulee ohjeistus että laitteella(siis tällä vapaavalintaisella joka minulla on "riistakamera") google tilille ja korvata laitteen salasana tuolla saadulla 16-merkkisellä salasanalla. Tyhmä kysymykseni kuuluukin että miten riistakameralla kirjaudutaan google -tilille ?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

No onpa hölmö ohje, kun koko sovelluskohtainen salasana täytyy ottaa käyttöön nimenomaisesti sen takia, ettei riistakameralla voi 30.5.2022 alkaen enää kirjautua Google-tilille. Tiedä sitten, onko ongelma käännöksessä vai jo alkuperäisessä englanninkielisessä ohjeessa.

 

Eli ota tuo 16 merkkinen salasana talteen ja syötä se kameran asetuksiin sähköpostin salasanaksi, samalla tavalla kuin alun perinkin syötit sinne Google-tilisi tiedot.

KIITOS PALJON OPASTUKSESTA. KUVAT TULEVAT NYT SPOSTIIN !!

Vastaa