saatavuus: IPhone 5 S


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10009 kommenttia
Milloin verkkokaupasta on mahdollista tilata taas puhelinta? tai milloin iphone 5 s:ssää on saatavana?

14 kommenttia

Hei syvi !

Tarkkaa aikataulua ei saatavuudesta ole. Mutta tarkistin, niin sinun tilauksesi on noudettavissa postista. Sähköpostiisi toimitetun seurantakoodin perusteella voit paketin postista noutaa.
MIlloin tulee lisää iphone 5s gold 16gb verkkokaupaan?
Hei iDaniel!

Tällä hetkellä ei ole vielä tiedossa milloin kyseistä mallia saapuu verkkokauppaan. Tällä hetkellä laitetta saa rajoitetusti ja tarjonnan mukaan Sonerakaupoista. Kannattaa tiedustella asiasta tarkemmin lähimmästä sonerakaupasta: http://www.sonera.fi/kauppiashaku?someid=some3827
Onko helsingissä missään myynnissä soneran kytkyllä iphone 5s 32gb kultaista tai hopeaa?
Hei dallumallu: Suosittelen että kysäiset varastotilannetta Suoraan Helsingin Sonera Kaupoista. Etenkin kullan värisen saatavuus on ollut vielä toistaiseksi hieman rajoittunut, mutta tilanne paranee joulua kohti mentäessä.
Onko vieläkään tietoa tuleeko iphone 5s 32gb mallia liikkeisiin tai verkkokauppaan?

Moikka !


 


Iphone 5s 32Gb-mallia löytyy meidän verkkokaupastamme harmaana :)

Hei! koska sais iphone 5s 32GB verkkokaupasta? Olisko mahdollista tilata sonera kaupasta kun läialueella ei ole sonera kauppaa

Moro @nigsu_ ja tervetuloa Klaaniin. :)


 


Toi 32Gb malli on tosiaan juuri loppu, lisää näitä pitäisi tulla parin kk kuluessa. Kannattaa tarkoin seurata verkkokauppamme tilannetta.  :)

Onnistuuko jos tilaan puhelimitse iphonen vaikka sitä ei verkkokaupassa ole, mutta joissain sonera kaupoissa on? 🙂 eli periaatteessa puhelin lähetetisiin sonera kaupasta?
Niin ja kysyisin kannattaako ottaa iphone 16GB vai maksaa muutaman kympin enemmän ja ottaa 32GB? 🙂 nykyisessä puhelimessa 16GB sisäinen muisti ja tilaa jäljellä 8GB+muistikortilla tilaa 12GB 🙂


@nigsu_ kirjoitti:
Onnistuuko jos tilaan puhelimitse iphonen vaikka sitä ei verkkokaupassa ole, mutta joissain sonera kaupoissa on? 🙂 eli periaatteessa puhelin lähetetisiin sonera kaupasta?

Sonera Kaupoilla ja verkkokaupalla on ihan omat saatavuutensa ja laitevalikoimansa, joten noin ei pystytä tilausta toteuttamaan. Eli vaihtoehdoksi jää odottaa, kunnes verkkokauppaan tulee laitteita, tai hakea jostain myymälästä. Tuolla sivulla tosiaan näkyy missä myymälöissä laitetta on. :)


Monelle käyttäjälle tuo 16Gb-malli riittää ihan hyvin. Riippuu pitkälti millanen käyttäjä on kyseessä. Jos hirveesti lataa ohjelmia, ottaa kuvia ja videoita, täyttyy muisti luonnollisesti nopeammin. Itse siirrän kuvat ja muut aina kotikoneelle/pilveen talteen, jolloin eivät vie puhelimen muistia. Tähän saakka on tuo 16Gb riittänyt vallan mainiosti.

Kuten sanoin, riippuu ihan käyttäjästä. :)
Koska tulee silver ja gold iphone 5s 32gb? 🙂

@nigsu_ Nyt en uskalla lupailla aikataulua verkkokaupan suhteen, mahdollisimman pian tietysti :smileyhappy: Mutta tarkista myymäläsaatavuus paikkakunnallasi, näitä nimittäin jonkin verran näkyy Sonera Kaupoissa olevan. Pääset näkemään listauksen sieltä puhelimen kuvan alla olevasta linkistä.

Vastaa