Sonera Tietoturva ei avaudu


  • Anonymous
  • 0 kommenttia

Sonera tietoturva-kuvake ei avaudu Telia nimenmuutoksen jälkeen. On asennettu jo 3 koneeseen ja kahdessa ei avaudu,niissä on entinen logo.


5 kommenttia

...lisäys edelliseen: Sonera viihde-kampanjan aikana hankittu, ja koodilla asennettu koneisiin, kuukausimaksu menee koko ajan.!. Toinen kone Win10, toinen Win7. Kolmannessa Fujitsu Win7 koneessa aukeaa Telia-logolla. (airmeli)

Sama juttu, eilen vielä toimi mutta tänään ei enää avaudu.

Eli käytössä nähtävästi vanha tietoturva-palvelu ettei turvapaketti? Kannattaa kokeilla asentaa se uudestaan koneille. Täältä löytyy asennusohjelma https://www.telia.fi/asiakastuki/palvelut/telia-tietoturva/tietoturva-asennus-ja-kaytto

Latasin Telia Tietoturvan(3koneeseen). Win7 koneessa asennus onnistui hyvin, mutta Win10 koneessa piti soittaa"kalliiseen helppiin" jossa etäohjauksella poistivat entisen ja asensivat uuden.Oma asennus tökkäsi Win10-koneessa aina siihen että asennus ei saanut entistä kokonaan poistettua.

Poistin itse iPadilta vanhan Turvapaketti app:in ja latasin sen uudelleen AppStoresta. Tietoturvan selain ei edelleenkään löydy. Ongelma on ennallaan ja harmittaa!

Vastaa