Sony xperia z1 mikrofoni ja scf huolto

  • 15 October 2016
  • 5 kommenttia
  • 7 katselukertaa

Vajaan vuoden vanhassa puhelimessa lupesi puhelut yllättäen särisemään, ei minulle vaan toiseen päähän, eli mikrofonissa on vikaa. Vein puhelimen sonerahuoltoon missä katottiin ettei näy ulkoisesti mitään vikaa ja laitetan huoltoon. Nyt tuli huollosta puhelu että puhelimen runko on vääntynyt, sen korjaaminen maksaa 130€ ja sitten voidaan katsoa näitä muita vikoja.

 Mitä *******aa tämä nyt taas on, tämä scf huolto taitaa olla suomen suurin huijarifirma. Yksi iphone minulta jäi huoltamatta kun virtanapin vika johtui kuulemma kosteusvauriosta.

 

 Miten asiassa voi edetä, sonyyn ei ole ikinä vaihdettu näyttöä eikä siinä ole ollut vikaa, miten runko voi vääntyä mutta näyttö pysyisi ehjänä? Ja miten tämä kaikki liittyy siihen hyvin huonosti toimivaan mikrofoniin?

Kuluttajasuojaanko tässä pitää ottaa yhteyttä?


5 kommenttia

@tomipee Scf-huolto on käyttämämme luottofirma, mutta laitteen voi halutessaan toimittaa huoltoon myös toiseen valmistajan valtuuttamaan huoltofirmaan. Eli se voisi olla nyt askel numero yksi tässä tilanteessa. Katsotaan tuleeko sieltä sama vastaus, vai miten homma etenee. Mitä olet mieltä, voisiko tästä aloittaa?

Uskoakseni scf on ainut sonyn valtuuttama huolto, vien mielelläni puhelimen johonkin muualle, mutta mihin?

Niin tosiaan mielelläni vien muualle huoltoon, mutta minne?


@tomipee kirjoitti:

Niin tosiaan mielelläni vien muualle huoltoon, mutta minne?


Kokeile vaikka tätä:

 

http://ihelp.fi/huolto-ja-korjaus/sony-huolto-ja-korjaus/xperia-z-huolto/

 

Voit pyytää tuolta myös kustannusarvion.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +15

@tomipee kirjoitti:

Niin tosiaan mielelläni vien muualle huoltoon, mutta minne?
Suosittelen tiedustelemaan suoraan laitevalmistajalta, mitkä huoltoliikkeet ovat heidän valtuuttamiaan virallisia huoltofirmoja. Itselläni ei ole suositella tähän mitään muita firmoja, kun ainoa huoltofirma mitä Sonera hyödyntää on juurikin tuo SCFHuolto.

Vastaa