Sony Xperia z3 kosketusnäyttö ei toimi kunnolla

  • 15 October 2016
  • 2 kommenttia
  • 1 katselukerta

Mulla on Sony xperia3 ja sen kosketusnäyttö toimii vain osittain. Esimerkiksi jos on kirjoitustilassa, niin ylimmän kirjainrivin kirjaimet eivät toimi, Koska häiriö on juuri sillä kohdalla. Osaako joku kertoa mistä vika voisi johtua ja paljonko sen korjaaminen maksaa?

2 kommenttia

Moro @Supsu77 ja tervetuloa Klaaniin! :)


 


Oot varmaan kokeillut jo puhelimen uudelleenkäynnistystä?


 


Ilmeneekö vika aina, vai ainoastaan kirjoitustilassa?


 


Itselläni oli z1 -laitteessa tuontyyppinen vika, kosketusnäyttö ei kirjoittaessa toiminut näytön reunassa. Muistaakseni tuon huoltoon toimitin ja taisi takuuseenkin mennä, kun ei ollut mikään käytöstä aiheutunut vika.Huoltohan nuo laitteet katsoo, ja jos laite on esimerkiksi tippunut ja kosketushäiriöt ovat tulleet sen vuoksi, ei se sillon takuuseenkaan mene. Eli jos sulla siinä on takuu voimassa, eikä tuo vika muutoin poistu, niin huoltoonhan se kannattaa toimittaa. :)


 


Jos laite on hankittu meiltä, sen voi toimittaa lähimpään Sonera Kauppaan, joka toimittaa puhelimen eteenpäin SCF-huoltoon.

Hei!

Kiitos vinkistä. Olen jo käynyt laitteen kanssa Sonera kaupassa. Ulkoisesti kännykässä ei näkynyt mitään vikaan. Laite lähetettiin huoltoon ja nyt ei muuta ku odotellaan sen saapumista.

Vastaa