Sopiva ämpäri eli #Sämpäri

  • 15 October 2016
  • 0 kommenttia
  • 16 katselukertaa

Olemme Soneralla satsanneet tuotekehitykseen ja halunneet olla edelläkävijöitä digitalisoitumisessa. Tänä keväänä päätimme asiakkaiden toiveesta laajentaa suosittua Sonera Sopiva tuoteperhettä entisestään. Pääsimme #somejengissä testaamaan Soneran uutta Sopiva Ämpäriä, jota me täällä asiakaspalvelussa kutsumme tuttavallisemmin #Sämpäriksi.

 

Tuotteelle on selkeästi kysyntää, sillä aiheen tiimoilta on viime aikoina käynyt kova kuhina sosiaalisessa mediassa alan ammattilaisten keskuudessa. Olemme ylpeitä voidessamme ensimmäisenä operaattorina Suomessa tuoda markkinoille tämän älykkään #Sämpäri-ämpärin.

 

#Sämpäri on paitsi kestävä myös erittäin älykäs ämpäri työhön ja vapaa-aikaan. Nimensä mukaisesti se on Sopiva kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Se on säänkestävä ja parabeeniton. Virtaviivaisen ulkomuotonsa puolesta se käy koristeeksi kotiin, työvälineeksi toimistolle tai vaikkapa asusteeksi arkeen. Sen kaunis violetti väritys stimuloi aivoja, ongelmanratkaisukykyä sekä luovuutta ja sointuu hyvin suomalaiseen kalpeahkoon ihon sävyyn. 

 

#Sämpäri sisältää kaikki tutut perinteisen muoviämpärin ominaisuudet, kuten vedenkanto, marjanpoiminta ja jäälyhdyt. Näiden lisäksi #Sämpäri mahdollistaa myös älyllisten toimintojen käytön. #Sämpäri sisältää hienoja yksityiskohtia, jotka tukevat tavallisen ihmisen arjen digitalisoitumista. #Sämpärin käytössä vain mielikuvitus on rajana. Ohessa muutama esimerkki:

 

Oletko sinäkin törmännyt kuntosalilla siihen haasteeseen, että kahvakuulien standardipainot eivät sovi sinun tarpeisiisi? Kokeilepa korvata kuula #Sämpärillä. Sämpäri vaan täyteen vettä sen sopivaksi katsoman painon verran (#Sämpärissähän on sisäänrakennettu mitta-asteikko) ja treenaamaan. Sykekin tulee mitattua kätevästi kantokahvaan integroidun sykemittarin avulla. Toimii!

 

Myös marjastuksessa ja/tai sienimetsällä se on mainio apu. #Sämpäri haistelee parhaat apajat ja navigointi mättäältä mättäälle sujuu kuin tanssi. Sinun ei tarvitse huolehtia enää edes pakastusrasioiden määrästä - #Sämpäri nimittäin kertoo sinulle reaaliajassa monenko rasian verran sinulla on luonnon antimia poimittuna.

 

Olemme käyttäneet #Sämpäriä myös perunakappana, vauvan vaakana, koiran kuljetuskoppana, kukkamaljakkona ja huolisyöppönä.

 

Kannattaa huomioida, että #Sämpärin maksiminopeus on verkosta riippumaton, mutta suoraan verrannollinen käyttäjänsä ominaisuuksiin, kuten raajojen pituus, ketteryys, voima, tahdonvoima ja keskittymiskyky.

 

Monet iloisesti yllättyneet testaajat suosittelevat tätä tuotetta. Liity sinäkin tyytyväisten #Sämpäriläisten joukkoon ja ennakkotilaa omasi heti Sonera.fi:n verkkokaupasta!


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa