Tabletilla nettiin taas...

  • 15 October 2016
  • 3 kommenttia
  • 5 katselukertaa

Minulla on HP Slate 10 3G tabletti,jolla pääsin aikaisemmin kivuttomasti netti, ASDL ja modeemi on ZyXel 3520( hankittu viime kesänä) .

Tabletti hajosi takuuaikana ja sain tilalle uuden ( tehdaskorjatun laitteen ) , mutta nyt en pääse nettiin.

Tablettiin saan wi-fi yhteyden päälle ja syötettyä verkon tiedot ja salasnat ja laite tunnistaa verkon ja  se on " saved ja connected" , mutta kun yritän mennä jonnekin netti sivuille, niin olenkin off-line tilassa ja wi-fi on " turned off"....

Miksi on näin, mitä pitää tehdä???


3 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +15

Toimiiko joku muu laite, kuten kännykkä tai kannettava tietokone tuon wlan-verkon kautta normaalisti? Oletko testannut tablettia jossakin toisessa wlan-verkossa? Lähinnä tulisi tuosta mieleen, että salasana ei olisi oikein. Mikäli tabletti kuitenkin yhdistää verkkoon normaalisti, niin voisit kokeilla toista nettiselainta jos sellainen löytyisi tabletilta.

Kokeile poistaa sun modeemista vanha rikkoutunut laite, jolloinka sun modeemi tunnistaa uuden laitteen (eli sun tehdaskorjatun laitteen), ja tämän jälkeen yhteyden pitäisi taas toimia. Tässä on selvästi nyt kahden laitteen yhteensopivuus ongelma.

 

Mikä modeemi sulla on?

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +15

Loistava vinkki @Windstapper 


Tuo varmasti ratkeaisi helpoiten resetoimalla modeemi, mutta toki modeemin hallintapaneelin kauttakin onnistunee. Windstapper kenties osaa tässä ohjeistaa hyvin.

Vastaa